Spongebob v kalhotách

78%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9.5
Spongebob v kalhotách je skvělá ukázka toho,že i seriály pro děti mohou bavit dospělé. Tento pořad je totiž ohromně zábavný a chvílemi naivně hloupoučký,že si jednoduše najde diváky. Navíc Spongebob je pro mě největší řízek,protože jenom on dokáže grilovat pod vodou.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Bláznivé.
Klajnik
Klajnik
8 615 bodů
6
Seriál dobrý jak pro dítě tak pro dospělého. Jednotlivé postavičky a situce, které vytváří jsou tak hloupé, až jsou vtipné. Jedinej animák, na který mi nevadí koukat s pěti letým bráchou v sedm hodin ráno před školou.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Spongebob je prostě klasika, kterou miluju od dětství. Nejlepší na tom je, že vtipnost dílů vůbec nemizí, a i když už takovej už takovej prcek nejsem, tak mě to pořád baví, a když náhodou narazím na Spongeboba v televizi, tak si sednu a čumím jak ten malej harant. Patrick je největší borec! :D
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
7
Tak debilní až to je geniální, co víc k tomu dodat :)
saboter
saboter
3 564 bodů
8.5
Parádní komedialní serial který vás dotane nablvlostí a komedialní vstupem do celkového příběhu a co víc si přát protože se spangboba nemůžete nebaži a tak se vám tak zarije pod nechty a tak vám nezbyte než shlédnout celou serii a nebudete litova PS film si také užijete.
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
10
Zbožňujem tento absurdný seriál, kde sa všetko točí okolo ritného skialpinistu Spongeboba a dementnej hviezdice Patrika. Najdȏležitejšie sú ale prašule p. Krabsa (mimochodom, dabing Bedřicha Šeteny je úžasný!). Je to skvelá odreagovačka plná stupídnych situácií a unikátneho humoru.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
8
Tenhle seriál miluju.Až na díly s trapným pirátem očkem,je to dost "drsná" komedie.Moje nejoblíbenější postava je hvězdice Patrick,ale ostatní jsou také super.U mnoha dílů jsem se málem potrhal smíchy.Možná je to oficiálně pro děti ale nato je až moc fórů mířeno na dospělé publikum.90%.
N333meziiiz
N333meziiiz
661 bodů
7
Seriál mého dětství.Ale abych pravdu řekl dneska bych se na něj nekouknul. seriál byl zábavný a poutavý a v té době mě SpongeBobuv smích nevadil
Ku
460 bodů
6
Dobrý docela