Život s Louiem

79%
Život s Louiem
Život s Louiem
Už v osmi letech je malý Louie neobyčejně bystrý a svou rodinu proto pozoruje s určitým sarkasmem. Jeho malý svět tvoří početná rodina, jíž vévodí jeho máma, která žehlí vše, co kdo napáchá, a také jeho otec, válečný veterán, jenž nechápe, proč se život neřídí stejně pevnými pravidly jako armáda. Louieova rodina, přátelé a sousedé představují pro Louieho svět plný prapodivných kontrastů.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9.5
Život s Louiem je jeden z nejmilejších a nejpříjemnějších animovaných seriálu,který jsem kdy viděl. Svého času byl vysílaný na SuperMaxu,nebo Fox Kids a já si ho nikdy nenechal ujít. Všechny postavy byly skvěle napsané a nakreslené,ale jedna postava měla nad všemi navrch a to postava Louieho otce Andyho Andersona jehož válečné historky stály za to.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Ha, tak u tohoto se člověk nemůže nudit.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Jeden z nejoblíbenějších animáků na Foxu. Na Život s Louiem jsem se vždycky těšil. Nejlepší byl jeho otec, který pořád hláškoval a strašně mě bavil. Kdybych se na to koukl teď, tak mi to příjde asi docela o ničem a hlavně je to dělané pro děti a je tam ta dětská naivita. Většina toho co se Louiemu stane je blbost, ale když jsem byl menší, tak mě to hrozně bralo. Z nostalgie ty 4 * nechám.

Dodatečné informace

Původní název:
Leven met Louie (více)
  • USA Život s Louiem
  • USA Leven met Louie
  • USA Life with Louie
  • USA Louie & Co
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění