Ren a Stimpy

80%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
8
Tento seriál je jeden velký úlet a na svou dobu to bylo hodně odvážné. Je určen spíše pro dospělé, než pro malé děti, takže mate tělem ( animací ). Stimpy je pěkný prase a Ren vykutálený parchant, celkově to do sebe pasuje na velmi slušných 80%. Dobré.
Martrix
Martrix
2 581 bodů
8.5
Už je to hodně dávno, kdy běžel tento seriál v TV. Nicméně doteď nevěřícně kroutím hlavou když si vzpomenu na scénu, kde se Stimpy shání po svém prdu a ptá se šušňů přilepených pod stolem, jestli ho neviděli :o)) Ano, to je Ren a Stimpy. Pro většinu lidí je to hnusně namalovaná slátanina o dvou humusácích, ve kterých by jen málokdo poznal kocoura a čivavu. No a to je přesně ten důvod, proč se na to dobře dívá hlavně nám chlapům. Většina ženských se totiž po pár záběrech znechuceně zvedne a půjde raději žehlit, nebo si dloubat beďary do koupelny. A vy se můžete u TV chechtat a šklebit jak se vám zlíbí, aniž by jste poslouchali fujování a negativní připomínky vaší drahé polovičky. Prostě Ren a Stimpy je seriál pro ty z vás, kteří víte, jak je občas povznášející pár dní se nesprchovat a neměnit si ponožky dokud nezůstanou přilepené v botě :o) Jistě nepřekvapí, že na scénáři se podíleli pozdější tvůrci a scénáristi seriálů jako Simpsonovi, Griffinovi, nebo SpongeBob v kalhotách.
Cortyx
1 571 bodů
8
velice zvláštní seriál,kterej jsem viděl onehdá na mladičke televizi nova ... ale chtěl bych to po těch letech vidět znova :-)
hnidopich
334 bodů
10
- humor
  • humor
  • humor
radek-prokopius
radek-prokopius
151 bodů
10
Roztomilý rodinný seriál o tom že soužití čivavy s kocourem není vždy jednoduché. Pozor - občas detailní záběry Stimpyho nosní dutiny!