Roseanne

54%
Roseanne
Plakát traileru

Roseanne je žena v domácnosti. To pro ni znamená nejen pečovat o dům, v němž bydlí, ale zejména o jeho obyvatele. A to není v případě jejích tří dětí a manžela nic jednoduchého. Není vám to trochu povědomé?





Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
3.5
Kdo by neznal tento seriál s obtloustlou dvojicí v hlavní roli. Věřím,že v Americe se z tohoto seriálu stal kult,přece jen Roseanne je v mých očích typická Američanka. Já jsem tento podprůměrný sitcom nedokázal příliš docenit. Nejzábavnějším pro mne byl John Goodman,který občas slušně zahláškoval.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Asi ten nejnesympatičtější sitcom, který znám. A navíc není skoro vůbec vtipný.
Had
Had
12 338 bodů
5.5
Poněkud jednotvárný americký seriál odehrávající se víceméně na jednom místě - na sedačce v obýváku průměrné americké rodiny ztělesněné (tehdy) velice rozměrnou ústřední dvojicí Rosie a Dan (Roseanne Barr-John Goodman), s jejímž slovním humorem každý jeden díl stojí a padá. Dalo se to spíš poslouchat, než vidět, a s českým vnímáním zábavy to příliš nekorespondovalo. V roce 2018 se chystá vzkříšení - a to doslova, protože Dan podle výpovědi Roseanne v posledním dílu série v květnu 1997 měl umřít na infarkt :-)

Dodatečné informace

Původní název:
Roseanne (více)
  • USA Roseanne
  • USA Life and Stuff
  • USA Pappa e ciccia
Země původu:
USA