My z Kačerova

88%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Disneyho klasika,kterou jsem jako malý hltal a předpokládám,že jsem v tom nebyl sám. Animce byla velmi dobrá a každá epizoda byla zábavná. Jen kvůli tomuto seriálu jsem si každý víkend rád přivstal,aby mi neuniklo žádné dobrodružství kačeřích bratrů a strýčka Skrblíka.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
9.5
Tak Kačery jsem jako kluk nemohl nikdy vynechat. Z vysílaných Disneyovek jsem je měl nejraději. S odstupem času jsou některé scénky doslova stupidní, ale takový je život. Jako dítě jsem to vnímal jinak. Proto nemůžu tomuto oblíbenému seriálu dát méně než 95%.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
10
Každý určitě zná a dá za pravdu že si zaslouží plnohodnotné hodnocení.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
10
"Kačerov jak hurikán k nám už míří, auta, laser, éroplán městem víří, příběhy píše z téhleté výše". Úžasná "disneyovka", která už pobavila několik generací. Setkala jsem se na internetu s názorem "Jsem ráda, že jsem jako malá koukala na tyhle pohádky a ne na ty hovadiny, na které se děti dívají dnes." Mohu odsouhlasit! Strýček Skrblík, trojčata Kulík, Dulík, Bubík, rovněž Kačka, ... Bylo to prima, seděli jsme u telky, i když venku bylo krásně a sluníčko nám svítilo do oken tak, že jsme museli zatahovat závěsy! Dávám sto bodů, geniální pan Walt Disney si je zaslouží. Škoda, že se dožil pouhých pětašedesáti let.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Další ze seriálů mých dětských let. Dneska už ale kvůli nim nevstávám o víkendu v 5 ráno.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
O tomhle seriálu se nedá říct nic špatného. Ještě teď si někdy broukám seriálovou znělku. To byli krásné časy.
bidlobox
3 802 bodů
9
Kačery jsem sledoval ještě ve svých nějakých 15 letech a vůbec jsem se za to nestyděl. Naopak, seděl jsem u obrazovky a hltal každé jejich nové dobrodružství a zároveň sledoval, jak krásně a čistě jsou ti kluci se svým strýčkem animovaní. A ta úvodní píseň "Kačeři jak hurikán k nám už míří..." působila jak droga.
kery-
kery-
3 671 bodů
10
Tak na tomhle seriálu jsem odkojený! Ještě ve 14cti jsem si běhal pro nejnovější číslo Kačera Donalda a strávil dny nad čtením Super Komixu. Prostě nátěr, který nemá konkurenci. Sám jsem chtěl jako malý být Skrblíkem a koupat se v penězích... Ale když už se nemůžu koupat v penězích, tak se alespoň podívám na tento skvělý seriál a vždy se u něj velice nasměju. 5* je pro Kačery málo =)
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Taky bych si zaplaval ve zlat'ákách jako strýček Skrblík a Mckvak ("výborný" pilot) taky nemá chybu :) Zlaté dětské časy !
psico
psico
1 671 bodů
9
Typ pohádky na terou se klidně podívám i dnes :)