Haló, haló!

83%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Velmi zábavný seriál,který si příliš nepotykal s kvalitou jednotlivých dílu. Některé jsou totiž geniální,další zase velmi dobré,jiné zase dobré a občas jen průměrné. Přesto všechno je to velmi zábavná podívaná plná skvělých hlášek. Bohužel hlavně ke konci začne tvůrcům docházet dech a tak seriál začne vykrádat sám sebe.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
10
Vynikající britský seriál, který si utahuje nejen z Francouzů v zemi okupované fašistickým Německem, kteří střídavě organizují odboj, střídavě alibisticky kolaborují s okupanty. V epicentru veškeré činnosti malého městečka je kavárna, kterou vede spolu se svou žárlivou ženou Edith (Carmen Silvera) vyhlášený proutník René Artois (Gorden Kaye); statečně odolává nástrahám servírky Yvette (Vicki Michelle), vůdkyně partyzánského hnutí i v místním zámku usazené skupině nacistických šarží ... Zábavné, podané s anglickým humorem. Nešetří kromě Němců a Francouzů ani Angličany a Italy.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Po první sérii. Vesměs sedí to, co je napsané ve většině komentářů. Některé fórky geniální, některé zase trapné. Všechno se navíc tak nějak pořád opakuje.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
No jó, britové. Nemohu se smát jejich humoru naplno. Prostě mi to nejde.
mojmir.sedlacek
6 033 bodů
10
Živoucí (dnes už vlastně tolik ne:-)) legenda britcomu. Výborné vtipy a chytré scénáře, to jsou ingredience, které z tohoto sitcomového dědečka dělají i dnes velmi příjemné pokoukání. Na jednu stranu je to seriál ohromně tupý, tolik opakujících se vtipů a hlášek jsem snad ještě neviděl. Na druhou stranu, vždy jsem se u toho náramně bavil. Klap!
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 398 bodů
8
Kdyby těch dílů nebylo tak moc, tak bych dal i pět...
Snekac
Snekac
691 bodů
10
Pro mě nejlepší seriál všech dob. Navíc s vynikajícím dabingem.
Lukashyvl
584 bodů
10
2. světová válka je moje nejoblíbenější téma a už jenom proto to mám tak rád. Celkově je to neuvěřitelně zábavné a jediný důvod proč sledovat čt3.