Okno z ložnice

67%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Z mého pohledu jeden z nejméně doceněných osmdesátkových filmů. Co na tom, že je to Hitchcock jak vyšije, podstatné je, že jsou tam sympatičtí herci, úchylný záporák, dobrý příběh a napětí s humorem. Ideální film na sobotní večer. A ženská dvojice Elizabeth McGovern a Isabelle Huppert je prostě paráda!
Pas
Pas
6 225 bodů
6.5
Stylová Hansonovka Příběhu vládne a rytmus udává prekérnost manželské nevěry.Krimi thriller, který je napínavý, a lehce mysteriózní.Atmosféra je jednou z hlavních předností. Minusem je naopak občas poněkud strojené chování některých postav, například obou policistů a chvílemi poněkud za uši tahající dialogy. Celkově ale poměrně slušné.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
9
Je to klasika z 80. let. Ale to nevadí. Spíš naopak. Přestože se jedná o sériového vraha a násilníka, neuvidíte ve filmu jedinou ohavnou mrtvolu ani žádné instantní násilí. Nikdo se také nepídí po vrahově motivaci ani příčinách jeho patologického chování, takže nejste svědky nechutných scén z jeho dětství. Nikdo prostě zbytečně netlačí na pilu, jako se tomu děje u většiny dnešních napínáků. Vše je dobře vymyšleno a zkombinováno tak, abyste se nechytali za hlavu u nějakých logických chyb. Prostě dobrej biják, který stojí za to vidět.
aquiver
aquiver
2 092 bodů
6
Schematický krimi thriller z 80. let nabízí jen průhlednou šablonu, kde svědek incidentu nemůže kvůli večeru s manželkou svého šéfa říkat policii potřebné, a je tak sám podezřelý. To by mohlo být téma nosné, kdyby si dali scénáristé práci, ovšem v tomto podání je to takové... příliš očekávatelné.
esmeralda596
3 bodů
10
Film je moc pěkný žádné jatka paráda. Chrise jsem si zamilovala je roztomilí.