Putování s dinosaury - Monstra pravěkých oceánů

82%
Putování s dinosaury - Monstra pravěkých oceánů
Putování s dinosaury - Monstra pravěkých oceánů
Již potřetí nabízí BBC divákům svou představu o pravěku. Její odborníci na počítačovou animaci spolu s paleontology vytvořili neuvěritelně přesvědčivé repliky obyvatel pradávných moří. Do jejich světa se vydává osvědčený a nebojácný zoolog Nigel Marven a jeho filmový a technický štáb. Nigel nebude tentokráte sledovat dinosaury na pevnině, ale sestoupí pod hladinu, aby se podíval, jak žijí jejich předchůdci - pravěké, a dosti nebezpečné, ryby a plazi, kteří si s nimi příliš nezadají.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8.5
Rozhodně zajímavý dokument,který by si neměli nechat ujít hlavně milovníci prehistorie a dinosaurů. Tentokrát se vydáváme do hlubin oceánu,aby nám tvůrci mohli představit i život v něm. Opět je to velmi naučné a dobře natočené. Člověk má pocit jakoby tu byly stále s námi.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
9.5
Putování s dinosaury byl pro mě přelomový dokument. Každého asi fascinuje, že mohli žít na naší zemi taková monstra a každý dokument o nich mě zajímá. Toto ale bylo něco jiného. Všechny díly jsem slupnul téměř v kuse a užil jsem si to maximálně. Pecka.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Poučné a hóóódně zajímavé. Perfektně vytvořené.

Dodatečné informace

Původní název:
Akolouthontas tous thalassious gigantes (více)
  • Velká Británie Putování s dinosaury - Monstra pravěkých oceánů
  • Velká Británie Akolouthontas tous thalassious gigantes
  • Velká Británie Perpatontas me ta thalassia terata
  • Velká Británie Sea Monsters: A Walking with Dinosaurs Trilogy
Země původu:
Velká Británie