Byl jednou jeden... život

87%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8.5
Vynikající animovaný seriál,který v sobě toho skrývá opravdu mnoho. Není to jen tak obyčejná zábava pro děti ,protože Byl jednou jeden... je opravdu poučný a přichází se spoustou nových informací,které děti rozhodně docení. Pro mne jeden z nejmilejších seriálu mého mládí.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
9.5
Jako zvídavé dítě jsem tento seriál doslova hltal. Skvělé bylo propojení bacilů, virů s rošťáky z reálného světa a naopak. Skvělá a i záslužná práce francouzské produkce. Díky tomuto se spousta dětí naučila něco o lidském těle nenásilnou zábavnou formou.
avenis
avenis
7 963 bodů
10
Tenhle famózní seriál jsem objevila až se stavu mateřském, když jsem ho pouštěla svým malým synům. Je to vynikající učební pomůcka. Sice se tam některé scény mnohokrát opakují, ale to není na škodu. Dítě, které seriál vidělo, musí rozumět své tělesné schránce ani kdyby nechtělo.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Top klasika mého dětství, kde je geniálně spojena zábava s poznáním. Tady se Francouzi opravdu vytáhli a povýšili populárně naučný seriál pro děti o lidském organismu na kultovní dílo, které baví jak děti tak dospělé a které ani po letech nestárne.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 356 bodů
10
"Kde seš, Hemo?" "Tady, Globine!" Sexysymbol poručík Psí. Stafylokoci, streptokoci a E-coli. Geniální seriál, geniální postavičky, geniální hlášky. Baví mě dodnes. A znám pár lidí, které tento seriál nasměroval ke kariéře v medicíně.
bidlobox
3 802 bodů
9
Legendární série, která poutavým způsobem přibližuje dětem fungování lidského těla.
Evah
Evah
2 062 bodů
10
úžasný seriál, který nám pouštěli i v biologii, když se probíralo dané téma, z celé řady Byl jednou jeden... je toto moje nejoblíbenější. Perfektní propojení zábavy a vysvětlení toho jak to v těle funguje, už jako dítě jsem si po shlédnutí dílu o zubech dávala větší pozor u čištění zubů, nebo u jídla víc uvědomovala, abych spíš jedla to, co tělu prospívá.
  • úžasný naučný pořad
Jonák
Jonák
1 444 bodů
10
Tento původem francouzký seriál z roku 1986 je opravdu nadčasový. Narozdíl od jiných dětských animovaných snímků má v sobě opravdu hodně edukativních (a zajímavě podaných) prvků, které letsjaké dítě ocení. Proč píši načasový? Ať už jako malé dítě jsem jej sledoval na televizi přes DVD, tak následně na prvním stupni základní školy byl též několikrát pouštěn a co mě mile překvapilo nejvíce, že jsem se i na druhém stupni na hodině přírodopisu párkrát s tímto (podle mě až legendárím seriálem) setkal. Učel to splnilo na jedničku.
TechCluster
TechCluster
617 bodů
8
Vzpomínky na základní školu, kde to s oblibou pouštěli učitelé jako výukový materiál.