Dva a půl chlapa

77%

Komentáře a recenze 31

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
10
Asi jeden z nejlepších seriálu vůbec. Životní role Charlieho Sheena - každopádně. Možná je to tím,že mám slabost pro Charlieho,nebo skvělýma hláškama,které používám dá se říct denně. Těžko říct,ale dva a půl chlapa pro mě prostě nemá chybu,každý díl jsem viděl xkrát a vždycky si na něm najdu něco nového co mě rozesměje. Důležité je také zmínit,že pro mě seriál skončil 8 sérií. Bez Charlieho Dva a půl chlapa ztratila své kouzlo.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
9
I když to v Tv běží neustále dokola stejně jako třeba Simpsonovi, je to taková klasika, že mě nikdy neurazí podívat se občas na nějaký ten díl znovu. Starší díly s Charlie Sheenem mám raději a viděl jsem je všechny. Kultovní seriál 10% pod dokonalostí :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Nuda, nuda, nuda. Ne dost špatné, abych to vyloženě nenáviděl, ale ne dost dobré, abych na to koukal třeba i jen jako na výplň času.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Sledovatelné to je. Ale těch několik dílů, co jsem viděl, mě nedonutilo dát tomuhle sitcomu další (nebo spíš delší) šanci.....
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Zábavné. Místama dětinské ale zábavné.
  • Charlie Sheen
  • Humor
  • Pozdější odchod Charlieho Sheena
hrumsrt
hrumsrt
9 279 bodů
9
Za mě totálně nejvtipnější seriál vůbec! Tohle je takový ten typ seriálu, kde když vidíte jednu epizodu, tak se fakt zasmějete a hned se cítíte lépe. Vzniká však potřeba vidět další epizody a stojí to vůbec za to ?... ANO! Prvních 7-8 sérií považuji za naprostý kánon. Charlie Sheen svým sarkasmem, skvělými hláškami naprosto ladí se zbytkem rodiny. Tenhle seriál je vynikající a jen dokazuje kolik kvalitních seriálů tu před 15-10 lety běželo. Neměl jsem to v plánu, ale zmíním se i o zbytku seriálu, respektive o Waldenovi. Ashtona ze srdce nenávidím a tahle role je jeden z hlavních důvodů. Kutcher je prostě herec svého kouzla, respektuji to, ale do komedií ať NELEZE ! Absolutně nemá potenciál vyplnit místo po Charliem. "Humornou část" se poté snaží převzít hlavně Jon Cryer coby Alan. A ono to není úplně zlé, fakt je ta snaha vidět, ale ani tak to moc nezvládne. Seriál postupně opustí Judith, Evelyn a z části i Berta, což je hodně znát. Nakonec opustí seriál i fakt hlavní postava - Jake, což je přelomová událost seriálu. Rázem už to vůbec ani nemá právo nazývat se "Two and half men". Mnohdy mi ještě v hlavě straší věta Berty, kdy říká že Alan má odejít a v domě by zůstal Charlie a Walden :(. 1. série - 100%. 2. série - 100%. 3. série - 100%. 4. série - 100%. 5. série - 100%. 6. série - 100%. 7. série - 100%. 8. série - 95%. 9. série - 80%. 10. série - 70%. 11. série - 60%. 12. série - 55%.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
6
Ten kdo držel tenhle seriál na výši byl
  • Charlie Sheen
  • odchod Charlieho Sheena
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
První díly by si zasloužily i 100%, ale poté to upadá a střídavě oblačno. Tenhle seriál alespoň první série je opravdu vtipný a sarkastický. Od tvůrců slavných Přátel je toto jako celek trochu slabší, děj a místa nejsou tak rozmanitá, ale třeba jak sbalí alkoholičku apod. jsou scénky jak ze života a opravdu to srší humorem.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Skvělí komediální seriál. To jak se tento seriál podobá skutečnému životu Charlieho Sheena, tak o tom můžeme jenom diskutovat. Možná by mohli natočit pár dílů podle Charlieho nejbouřlivějších let, to by byla teprve necenzurovaná podívaná.
Floridsky
4 376 bodů
6
Po odchodu Sheena už to není ono. Kvalita rapidně klesá až do příšerného zakončení.