Takoví normální mimozemštané

69%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Vzpomínám si,že mé první setkání s mimozemšťany proběhlo na STV1 a seriál byl nadabován slovensky. Hned jsem se do něj zamiloval. Okouzlil mne zajímavý smysl pro humor,ale hlavně herecké obsazení hlavních rolí. Samozřejmě v čele stojí vnikající John Cleese.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Čím jsem starší, tím je pro mě humor v tomto seriálu trapnější.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
8
Perfektní seriál o sžívání mimozemských špionů s americkým maloměstem. Uváděli ho již hodně dávno, a mně se tenhle seriál velmi líbil. Z humornosti neztratil od doby vzniku skoro nic. Johna Lithgowa jsem měl do té doby zažitého jako prvotřídního úchyla a záporáka (Ricochet: Odražená střela, Kainova výchova, Cliffhanger), tady mě mírně řečeno šokoval. Komik je taky dóóst dobrej. Vůbec hlavní pětice je perfektní. Měl jsem tenhle seriál rád a určitě by mě bavil i dneska.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Zpočátku to byl vskutku geniální seriál, ale postupem času upadala kvalita čím dál hlouběji do sitcomovského bahna, až seriál ztratil na veškerém půvabu a vtip vystřídala křeč...
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5.5
Takoví normální mimozemšťany jsem viděl, až někdy v roce 2011, takže je asi nedokážu plně docenit, jako kdybych to viděl tenkrát, kdy to byla asi větší sranda. Hlavní věc je ale ta, že John Lithgow zahrál neskutečně přesvědčivého vraha v seriálu Dexter a já ho proto nemůžu vidět v žádné jiné roli, aniž bych si při tom nevzpomněl na seriového vraha Trinity.