Mr. Bean

90%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
10
Geniální,brilantní,vynikající,jedinečné a tak bych mohl pokračovat do nekončena,protože mistr Bean je typickou ukázkou tvůrčí geniality a vytříbeného smyslu pro humor. Rowan Atkinson zde září ve své neznámější a nejlegendárnější roli. Každá epizoda je výborná.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
9.5
Beana jsem měl vždy rád. Nepočítám některé filmy s ním, které se úplně nepovedly. Tyto krátké scénky jsou ale moje srdcovka.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Pan Bean je klasika, která snad ani nemůže nebavit. mě bavil ve velké většině případů. Ne vždy maximálně, vždycky ale do určité míry.
lamps
lamps
15 156 bodů
10
Seriál, kterému je plné hodnocení prostě souzeno. Atkinsonovi byl darován takový komediální talent, jaký by byl hřích nevyužít.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
9
Tak roztomile zábavný nemůže být nikdo jiný než Mr. Bean.
bidlobox
3 802 bodů
9
One man show v britském stylu, která nemá obdoby!
saboter
saboter
3 564 bodů
10
Tak tenhle serož nemá prostě chybu u něho sr budete tak trhat smíchy že budete lapat podechu je to zkrátka legenda a Rowan Atkinson se zapsla do dějin touhle rolí no zkrátka si tohle užijete nesmíte minout.
  • Rowan ATkinson samozřejmně,božskej humor,atmosféra Londýna
  • žádný
výfuk
výfuk
2 975 bodů
9.5
Mr. Bean je postava, která je v naší rodině strašně neoblíbená. Jediný já jsem mu zůstal vždy věrný. Každá jeho příhoda mě vždy rozesměje a je to úžasně promyšlené. A také zvláštní, že člověk, který je génius hraje skoro všude debila a popravdě i jako debil trochu vypadá. Je to úžasná klasika a také zůstane v srdcích a na DVD navždy.
JamesConnorGeek
823 bodů
10
Dojmy - Mé Dětství, Moje srdcovka, naprosto úžasný a nezapomenutelný seriál! Celkové Hodnocení - 90%