Ženatý se závazky

66%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Dříve jsem tento seriál hodně zbožňoval,ale s postupem času jsem na to začal nahlížet jinak a už to pro mne není tak zábavné jako dřív. kolikrát je to až deprimující,když vidím jak rodina zametá s Alem Bundou a jak je vše proti němu. Dnes už je to možná legenda mezi seriály a pro Eda je to životní role,ale pro mne už to prostě ztratilo ten lesk a šmrc,který jsem tam viděl kdysi.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Tenhle seriál nesnáším, jak jen jde seriál nesnášet. Nevím, nakolik jde o nesympatii a nakolik o nekvalitu, ale je mi to upřímně jedno.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Zvláštní rodinka bez které by tento seriál nebyl tím pravým. Dostatek humoru pro pobavení a zabití 25 minut v nejlepší 'společnosti'.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
10
každú časť tohto seriálu som videl minimálne tri krát a vždy sa smejem ako blázon. takže bezkonkurenčne naj crazy sitcom z usa!
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8
Další z těch legendárních komediálních seriálů, které se vysílaly tak dlouho, že jste mohli vidět, jak Bundovic rodina dospívá a stárne. Ve vedlejších rolích se také mnohokrát objevila nějaká ta hvězda, která byla vždy oceněna diváckým aplausem.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7.5
Rozšafný plešatějící Al Bunda je pro mě takový hraný Homer Simpson. Neberu to moc jako komediální seriál, spíš jako satiru americké maloměšťácké rodinky s načančanou mamkou Peggy, tupým melounkem Kelly, prťavým nadrženým synkem Budem a stejně potrhlými sousedy.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6
Klasika pracovních odpoledních dní na nově...
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Legenda mezi serialy.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
5.5
Toto je podle mě taková napodobenina Kroku za krokem, však i toto má své vlastní kouzlo.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Bezva seriál,i když je místy trochu slabší a trochu méně zábavný.