Černá zmije II

83%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Druhá série je o trošku vtipnější než první a Rowan Atkinson zde předvádí herecký koncert plný nezapomenutelných gagu a gest. Postava Edmunda dozrála v pořádného namyšlence a je to zábava k popukání. Velmi mne zde bavil i Hugh Laurie,který dokazuje,že to není jen ten mrzutý doktor z dr.House.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Atkinson vypadá s bradkou hodně dobře a dává i tady zapomenout na Mr. Beana. První série možná nebyla tak vtipná, ale dějově mi přišla ucelenější. Navíc postavy Alžběty a její chůvy mi byly dost otravné. Poslední díl s Lauriem je ale fantastický.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 398 bodů
10
Má nejoblíbenější série Černé zmije. Hlášky, gagy a narážky v neuvěřitelném tempu. Zlatý fond britcomu.
saboter
saboter
3 564 bodů
8.5
Druhá serie je nekdy humornější než první a dostane vás stejně jako první a to díky Rowanu Atkinsonovi a taky i humorem oreginalitou a i hereckých výkonů jiných herců ale někdy suchý humor jako u první serie.
  • Rowan Arkinson,humor,oreginalita
  • zas někdy suchý humor
Josef Švarc
Josef Švarc
40 bodů
8
Jak jsem říkal. Druhá série je lepší než ta první. Humor je humornější a není tolik suchý jako v sérii první. Už pouze první epizoda je legendární, i když si dovedu představit že v dnešní době může někomu připadat humor zastaralý a homofobní. Vezměme v potaz ale to, že to byla jiná doba než dnes. 8/10 Nemůžu se dočkat až dosleduji třetí sérii.