Alf

72%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Tahle chlupatá příšerka z vesmíru patří mezi ty vůbec nejvtipnější americké sitcomy. Jak už to u seriálu bývá,tak i Alf postupem času začne ztrácet šťávu,ale stále je to velmi zábavná podívaná. Seriál byl navíc podpořen výborným českým dabingem a hlas Alfa mám už navždy spojený s Otou Jirákem.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Pro dítě jako dělané. Takový sitcom pro nejmenší, ale bohužel jako nostalgické guilty pleasure to nefunguje ani trochu. Zkoušel jsem to.
lamps
lamps
15 156 bodů
8.5
S přibývajícími epizodami sice kvalita dosti kolísá, ale i tak se stále jedná o jeden z nejvtipnějších a nejpovedenějších amerických sitcomů, jaký se kdy dostal na naše televizní obrazovky. Plyšový a nenažraný mimozemšťan ALF je naprosto boží postava, kterou si musí každý okamžitě zamilovat, a jeho komplikované soužití s obyčejnou americkou rodinkou vždycky zaručeně pobaví. Z pohledu českého diváka musím zmínit i fenomenální dabing Oty Jiráka, který Alfa nádherně zdobí a je určitě mnohem lepší než ten slovenský. Pryč jsou sice ty doby, kdy jsem u toho denodenně vysedával, ale i po těch letech se na ALFA vždy rád znovu podívám. Až budou lidé cestovat do vesmíru, chci za každou cenu navštívit Melmec :-)
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
8.5
Je škoda, že tenhle seriál skončil po pouhých 4 sezónách. Potenciál byl stále obrovský a seriál si udržoval stabilně nadprůměrnou úroveň. Už v době vzniku měl tenhle nosáč velké problémy s cenzurou a bohužel dnes už by asi ani nevznikl. Případně by to byl jen velmi krotký plyšák. Takže díky HBO Max za připomenutí. O kvalitách seriálu hovoří i to, že funguje i po 30 letech od ukončení. Vřele doporučuji.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
10
Alf mě svého času velice bavil. Nemám sice ráda a nedívám se na sitcomy, ale tady ta chlupatá potvora s velikým prasečím rypákem mě teda vážně dostala! Taky mě bavila jeho obrovská chuť k jídlu a jak vždycky mluvil o úžasné pochoutce u nich na planetě Melmac -KSR (kočce na slanině s rajčaty).