Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy

79%
Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy
Plakát traileru
Smolíkovi jsou obyčejná rodinka z maďarské Budapešti, která žije běžný život… Dokud se ovšem jejich geniálnímu synkovi nepodaří navázat kontakt se svým potomkem z 33. století! Tím se všechno mění. Zdánlivě banální problémy Smolíkových se komplikují o to víc, že jim z budoucnosti dorazí „na pomoc“ vynálezy, na které není v 70. letech 20. století lidstvo připraveno – a Smolíkovi už vůbec ne… Nepomáhá ani to, že se do jejich patálií často připlete zvědavý soused Halíř. A tak si Smolíkovi musí poradit s urychlovačem výroby, usměrňovačem času, létajícím talířem, nebo dokonce meteoromutomotorem. (TV Prima)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7
Maďarská rodinka Smolíkovy při svých dalších dobrodružství. Seriál se může pyšnit řadou výborně napsaných postav z nichž si divák jen těžko vybere svého favorita. Všechny postavy totiž dokáží výborně pobavit. Animovaná stránka je pěkná a originální. Epizody jsou zábavné a nepostrádají řadu vtipných scén. Škoda jen,že vzniklo pouhých 13 epizod.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Rodinu Smolíkovu jsem pravidelně sledoval a neomrzela mě. Některé díly jsou skvělé a dědeček (pra-pra vnuk) z budoucnosti je skvělý nápad,který mě vždycky pobavil.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Nejůžasnější rodinka na světě. Pěkné a vtipné příběhy co stojí za to.

Dodatečné informace

Původní název:
A Mézga család különös kalandjai (více)
  • Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy
  • Maďarsko A Mézga család különös kalandjai
  • Maďarsko La familia Mézga
  • Maďarsko Legacy from the future - fantastic adventures of family Mézga
  • Maďarsko Miazgovci
  • Maďarsko Rodina Smolíkova
Země původu:
Maďarsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné