Scrubs: Doktůrci

76%
Scrubs: Doktůrci
Plakát traileru

Seriál se soustředí na bizarní zkušenosti novopečeného lékařského praktikanta Johna "JD" Doriana (Zach Braff). Při jeho práci v nemocnici se dostává do spousty vtipných situací, ať už díky rázným nadřízeným, bláznivým pacientům či podobně zmatkujícím kolegům.





Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
Dlouho jsem si hledal k doktůrkům cestu. Humor a pojetí seriálu mi ze začátku vůbec nesedlo a postava Doriana mi dost lezla na nervy a ty jeho představy jak by smet. Postupem času jsem si k nim našel cestu a dnes už můžu říct,že se jedná o velmi dobrý seriál z prostředí nemocnice. Mezi nejlepší postavy rozhodně patří údržbář,dr. Cox a Kelso.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
10
První série - 100% Druhá série - 100% Třetí série - 100% Čtvrtá série - 90% Pátá série - 85% Šestá série - 100% Sedmá série - 90% Osmá série - 85% Devátá série - 40/// Scrubs jsou moje srdcovka, která mi vždycky zvedne náladu. Když nepočítám nepovedený pokus o spin-offní devátou řadu, drží si kvalitu a vtip. Takhle jsem se nenasmál snad nikde. Skvěle (i když do extrému) vyprofilované postavy jsem si zamiloval, s hrdiny se smál a občas i smutnil a osmička byla důstojné zakončení. Devítku ignorovat!
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8.5
Jak už to tak u letitých seriálů bývá, nepodařilo se po celou dobu udržet vysoko nasazenou laťku. První čtyři sezóny bych se nebál označit za geniální. Tvůrci skvěle vyhmátli všechny představitele a především vedlejší postavičky se tu povedlo dovést do dokonalé absurdity (zoufalý právník Ted, věčně nadržený Todd, hláškující dr. Cox, ďábel Kelso, pojídačka duší Jordan, šílený údržbář a vycpaný pes Rowdy!). Ústřední postava John 'J.D.' Dorian, která je současně vypravěčem, boduje svými oživlými fantaziemi, které jsou charakteristické pro celý seriál. V rámci páté sezóny se bohužel hranice mezi fantazií a realitou trochu smazala, čímž se seriál přiblížil žánru parodie. Nic proti tomu, ale právě ono "držení se při zemi" mi umožnilo, aby mi byl seriál opravdu blízko. A pátou sezónou se mi trochu vzdálil. Po šesté se naštěstí vše vrátilo do správných kolejí a do konce osmé to tvůrci doklepali bez větších výkyvů se ctí (byl jsem dojat!). Jen přídavek v podobě Med School být nemusel. Není to vyloženě zlé, ale je bez debat, že lékařská variace na Policejní akademii je o několik řádů slabší, než originál.

Dodatečné informace

Původní název:
Scrubs (více)
  • USA Scrubs: Doktůrci
  • USA Scrubs
  • USA Meditsinskaya akademiya
Země původu:
USA
Čeština:
Scrubs: Doktůrci je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch