Black Books

86%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
9
Skvělé - skvělé a ještě jednou skvělé. Co by jsem taky mohli jiného čekat od Dylana Morana. Kdo někdy viděl jeho vystoupené na "stojáka" tak si dokáže lehce udělat představu o tom v jakém duchu se seriál ponese. Navíc,když se do obsazení přidá další skvělý komik Bill Bailey,tak je prvotřídní výsledek zaručen. Britové prostě umí a Black Books je v mých očích kultovní záležitost
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Sakra, jaktože tenhle klenot nemám ohodnocený? Tohle je, stejně jako pozdější IT Crowd, neskutečný nářez. Záležitost, která se prostě musí vidět a povinnost pro všechny, kteří to s krátkými komediálními seriály myslí aspoň trochu vážně. 9.5/10
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Ukázka toho, že jde natočit seriál, který se téměř celý odehrává v malém knihkupectví a po stav tam také není přespříliš a přitom baví od začátku do konce. Opět jedna z povedených britských kultovek. Z osvícení Mannyho (Bill Bailey) jsem se nějákou dobu vzpamatovával, jaký jsem dostal záchvat smíchu.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
10
Po opětovném zhlédnutí zvedám o jednu. Toliko sofistikovaný humor a neustále zvedanou kvalitativní laťku po stránce scénáře nenabízí žádný jiný současný seriál.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Nedivím se, že tyto britcomy se ihned stávájí kultovními. V tomto případě to musí platit dvojnásob, protože dle mého je to to nejlepší, co lze z Velké Británie vidět. Postavy skvěle napsané a ještě lépe zahrané- Bernarda si musí naprosto každej oblíbit, tedy mě byl rozhodně nejbližší, ne, že bych byl takové individium, ale je zkrátka skvělej. Humor klasickej anglickej, scénáře vypiplané do písmenka, občas sice některé dějové linky extrémní až absurdní, ale tak vtipně podané, že to ani v nejmenším nevadí. Jediným mínusem je počet dilů, kterých je zatraceně málo.
mojmir.sedlacek
6 030 bodů
10
Bernard je bez debat jedna z nejúžasnějších postav televizní historie! 100% - must see.
kubas369
4 086 bodů
10
Co k tomuhle může člověk napsat tohle se musí vidět. Nemůžu si pomoci ale tady se zkřížily dvě věci které bezmezně miluju a to knížky a červenej trpaslík ( takže suše absurdní, čerňoučký hůmor britského konverzačního kalibru).
winetach
winetach
1 927 bodů
10
Po rokoch obchádzania som aj ja narazil na BLACKBOOKS a naozaj neviem, prečo som toľko čakal.
baranovakova6
baranovakova6
445 bodů
8.5
I tak málo stačí, aby se člověk dokonale pobavil. U tohoto seriálu tvůrcům stačili 3 postavy a jeden malý prostor a ještě k tomu náš český dabing tomu dává co proto. Z některých scén jsem skoro omdlela smíchy. Každopádně první série je nejlepší a postava Bernarda, každopádně klobouk dolů za jednoduchý a dobrý humor...
Branduff
Branduff
240 bodů
10
I když je to tvorba UK, hlavně díky skvělému Dylan Moranovi je to za mně klasický, irský humor. První sezona fenomenální, druhá lehce ztrácí a třetí dochází dech. Díly jsou krátké ale úderné.