Ajťáci

85%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
9
Partička IT patří mezi mé nejoblíbenější seriály vůbec. Nechápu ,že nebylo natočených mnohem více epizod. Angličani mají skvěly smysl pro humor a do tohoto seriálu ho nasypali až povrch. Sledovat tuhle skupinku individui a jejich příběhy mne neskutečně baví a často se i smíchy neubráním slzám.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
10
Geekovina, kde jsou geeci živoucí stvoření, zdaleka ne jen neschopné karikatury. Klady a zápory jejich života v humorném podání fungují skvěle a čtyři konzistentně kvalitní řady mi dopřály velmi slušnou zásobu hlášek do života, ačkoliv já vlastně geek nejsem. Což beru jako plus.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Krátke rýchle a rovnako uletené ako Červený Trpaslík ,čo viac si priať? Možno tak to ,aby ten seriál bežal ďalej a neskončil štvrtou sériou. Nebudem sa ani pokúšať vám povedať o čom vlastne tento seriál je a ,na čo spolieha ,pretože Ajťáci sa vysveľujú približne rovnako ťažko ako Red Dwarf bez toho ,aby som neznel ako úplný Ma GoR.... 85% - užijete si ak máte radi humor alá Monty Python.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Tohle je naprostá bomba a pro mě jeden z nejlepších seriálů všech dob. U málokterého seriálu mě napadne, že těch dílů by mohlo být víc a tento mezi ně patří, ale jsem vděčný za ty co jsou, než aby to pokračovalo a vytrácela se ta šťáva a vtip, co to má.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Další kultovní "britcom", který mě ovšem nezaujal tak, jako Black Books. Humor je tak na stejné úrovni, což znamená na dokonalé úrovni. Ovšem pro mě zde bylo několik mínusů, například herecké obsazení, které mi ze začátku přišlo krajně nesympatické a dlouho jsem si na ně zvykal a občasná kolísavost zábavnosti jednotlivých dílů a především prostředí, ve kterém se natáčelo, kancelář mi přišla naprosto nudná. Dalším mínusem je, že se zde málo objevoval Richmond. Možná bych jednu hvězdu přidal, ale to bych předtím nesměl vidět Black Books, které mi přišlo o něco zábavnější.
mojmir.sedlacek
6 030 bodů
10
Další skvělý britský sitcom a opět z dílny Grahama Linehama. Jen jsem skončil s Black Books, už se vynořil další. A neméně skvělý. Geniálního Dylana Morana zde nahradil neméně geniální a na bránici tvrdě útočící Richard Ayoade v roli Mosse. Trochu upatlaný Roy a přespříliš hysterická šéfka Jen drobátko kazí celkový dojem, ale báječně ujetý ředitel firmy vše zachranuje. Každopádně, špičkový seriál, který obstojí i v konkurenci těch nejlepších sitcomů. Pokud si tedy dokáže i v dalších, právě (v Anglii) vysílaných dílech udržet stejnou kvalitu. Musím vyrazit na Father Ted!:)
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Nejvíce mě na tomhle sitcomu sere českej dabing, kterej je přímo odpornej a k postavám se vůbec nehodí. Viděl jsem asi 6 dílů a nějak mě ten hůmor nechytl a připadalo mi to, jako nepovedený TBBT. Takže asi tak.
Floridsky
4 376 bodů
8
První série parádní. Výborní herci, skvělý anglický humor při kterém jsem měl hlasité záchvaty smíchu. Jenže, po prvním dílu druhé série začala kvalita klesat až do průměrné 3. a 4. řady. Veliká škoda.
kubas369
4 086 bodů
10
Moss je pako, Roy je pako, Richmond je gotický pako, Jen je vedoucí pako. Oba Reynholmové jsou neuvěřitelná paka suma sumárum uvěřitelná prdel.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
Je to nějakej Tarantinem produkovanej jihokorejskej zombie film. - Netušil jsem, že je i Jižní Korea...