Jak jsem poznal vaši matku

84%

Komentáře a recenze 45

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8.5
Jak jsem poznal vaši matku je pro mne takovou náhradou za dnes již kultovní seriál Přátelé. Ono se to vlastně tak trochu i nabízí. Opět je tu partička mladých lidí a různých charakterů,kteří zažívají neuvěřitelné příhody. Seriál si nakonec ukradl pro sebe Neil Patrick Harris jakožto věčný sukničkář Barney.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Někdy si prostě člověk a seriál nejsou souzeni, ale když se za tři řady usměju asi pětkrát, něco je strašně špatně. Nebavily mě charaktery, příběhy ani pointy. Nebavilo mě tu vůbec nic.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Viděl jsem kdysi první čtyři série a teď v tv posledních osm dílů celého seriálu a tak nějak mám pocit, že mi nic neuteklo. Ale k těm postavám se budu vracet rád. Hlavně první dvě série jsou fakt top.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
To kvalitní sitcom hledáš a hledáš, až jednou hledání necháš. Jak jsem poznal vaší matku kvalitní sitcom je, a to až to neuvěřitelné je. Originální a nápadité jak by štěkl pes, a zábavné jako Vlastimil Harapes.
hrumsrt
hrumsrt
9 183 bodů
10
Já si dlouho tenhle seriál odpíral, něco mi na něm vadilo - asi hlavně NPH. ALE byl jsem mladý, takže jak uplynulo pár let, dal jsem HIMYMu druhou šanci. A udělal jsem sakra dobře! Absolutně ikonické první 3 série. Rozvoj postav postupuje výborným tempem (až na Teda a Robin). Vynikající "závěr" 8. série - jako závěr série považuji epizodu Ultimátní Trik, pak se změní schéma celého seriálu a děj se line jiným směrem. Poslední sérii si dovolím označit za průser, jelikož takhle ten seriál neměl končit (nejde mi o samotné finále), ale aby jsme opustili NY (Maclaren´s Bar), to hrozně uškodilo.. Ale i tak si HIMYM udržel svoji kvalitu, i když už dost možná proto, že ždímal již zaběhlé a fungující schémata. Nakonec matku jsme přeci jen poznali, i když koho to vlastně zajímalo ?xD Byl jsem hodně zvědavý na ukončení a po přepracování to stálo za to (P.S. viděl jsem i původní závěr) Že "Tedbin" nakonec klapne mi vlastně tak nějak bylo ukradené, nádherný závěr dostal Barney! Totálně legendární seriál, kde když si pustíte snad kteroukoli z epizod v prvních 5/6 sériích tak jste správně využili čas! Mojí obrovskou výhodou je to, že patřím k té "menšině", která má ráda i Teda (Josh Radnor), tedy mě otravuje naprosto minimum věcí! Nejoblíbenější epizody - Ultimátní Trik 2/2, Praví Newyorčané, Sázka o facku, Nahrané finále, Koncipientka Mary. 1. série - 100%!. 2. série - 100%. 3. série - 100%. 4. série - 100%. 5. série - 100%. 6. série - 100%. 7. série - 95%. 8. série - 85%. 9. série - 80%.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6.5
Po genilních dvou sezónách, které fascinovaly mimo jiné propracovanými návraty k již viděným situacím a odkrýváním nových pravd, se tvůrci vyčerpali a začali stát na místě. Roztomilá Stella to ještě ve trojce zachránila, se čtyřkou ale přišel definitivní úpadek. Přiznám se, že jsem to někdy v polovině čtvrté sezóny vzdal. Nikdy není fajn vidět oblíbence, jak si užil 15 minut slávy a i když už nemá s čím dál hrát, odmítá odejít ze září reflektorů...
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Po zkouknutí posledního dílu celého seriálu musím, ač srdce bolí, ubrat hvězdičku z pěti na čtyři. Začátek seriálu výbornej, ale s přibívajícíma epizodama se jich objevovalo dost, kdy jsem se třeba ani neusmál. Ke konci mi i maličko vadilo neustálé přelítávání z minulosti přes přítomnost do budoucnosti. Každopádně poslední díl je výbornej, vtipnej i dojemnej a v poslední minutě zvrat, který si vlastně všichni od začátku seriálu přejem :-) 84%
squirrelpool
squirrelpool
7 012 bodů
2
V postatě blbější a infantilnější Přátelé. Barney/Joey - neustále něco balící, potrhlý kámoš. Marshall a Lily/Chandler a Monica - všem je jasné, že patří k sobě. Ted a Robin/Ross a Rachel - motají se kolem sebe a všichni vědí, že nakonec stejně skončí spolu. Akorát chybí Phoebe, no.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8.5
Spolu s Teorií velkého třesku je seriál Jak jsem poznal vaši matku je bezpochyby to nejlepší, co bylo v televizi odvysíláno za posledních několik let. Jasně, že všechno to nadšení po několika sériích trochu opadne, ale pořád je na co koukat. Říkejte si co chcete, pro mě je to lepší, než Přátelé.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 354 bodů
6
Jen kdyby zábavnost jednotlivých epizod tak strašlivě nekolísala. Update říjen 2012: už s šestou a sedmou serii jsem měl problém, ale osmička už vysloveně nudí, další hvězdička dolů... (update 1.4.2014): devítka trochu lepší, úplný konec potěšil, ale nechám tři...