Gumídci

81%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Animovaná seriálová klasika, která si mne v mládí získala svou zábavnou formou a pěknou animací. Postavičky v seriálu byly dobře napsané a zábavné. Myslím, že je jen málo lidí na světě,kteří by neznali úvodní znělku : Méďové, skáčou jako míčky gumové.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
Vzpomíínky na dětství. Kačery jsem měl sice raději, ale Gumídci měli opravdu co nabídnout. Kníže Ignor a jeho nohsledi byli prostě skvělí a jejich hon na gumídky vždy přinesl jedinečné dobrodružství. Pro děti byli tenkrát disneyovky prostě živou západní vodou.. taková byla doba.
Fingon
16 886 bodů
10
Mééďovéééé, skáááčou jako míčky gumovééééé, Gumídci Méééďovéééé.... Miluju, miluju, miluju!
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8
Brebta, Babča, Brůča, Brumla, Bára, Bíďa a Bóža! Moje dětství to není, ale mého syna! Babička mu ty Gumídky malovala do památníčku. Hlavním nepřítelem Gumídků je kníže Igor, který žije na hradě Lotrník společně s obry tupouny. A hopsinková šťáva že je pivo?! Kluk na to koukal a koukal a teď nedá bez piva ani ránu! Šmárjá!!! Co já vím, tak to byl tajný elixír z hopsinek, po němž se skákalo, ale účinek trval jen jednu minutu! Divné pivo!!! Nedvědi zpívají "vem si hopsinku, co mám", tam taky není o pivu zmínka!
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Gumídci mě nikdy nevzali. Když jsem je náhodou v televizi zahlídnul, tak jsem se kouknul, ale že bych je nějak vyhledával to ne. Prostě na Chipa a Daleho a další animáky co za mého dětstí dávali Gumídci nemaj.
bidlobox
3 802 bodů
8
Méďové, skáčou jako míčky gumové, v příbězích jež mají úroveň... pamatujete?
psico
psico
1 671 bodů
8
Věděli jste, že hopsinková šťáva je pivo? :)
Dory28
Dory28
688 bodů
10
Tak, a na tomhle jsem vyrůstala. A klidně bych si to pustila znovu, a to patřím k tý novější generci, která to ani nezná, což mě mrzí. (Skoušela jsem se ptát mé věkové skupiny, a nikdo neznal.)