Nebezpečná rychlost 2: Zásah

50%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Tohle má s první úspěšnou Nebezpečnou rychlostí společného snad jen.. Sandru Bullock. Začátek nudný a zbytečně dlouhý úvod mě vysloveně uspával. Potom přišla akce a začalo mírné peklo. Průměrné tempo dvou klišé za minutu a váhal jsem, jestli film nevypnu, ale závěr vše vynahradil a nakonec to je docela stravitelné akční céčko. I když Willem Dafoe nedostal dostatek prostoru ukázat své kvality, tak je to vždycky dobrý záporák.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Nezvládnuté pokračování, které bezstarostné, akční a zábavné jedničce nesahá ani po kotníky. Keanu chybí a Sandra nezvládá. Zbylo pár štěků a spousta vaty.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Možná jsem padlej na hlavu, ale mě tahle typicky americká akční ptákovina vždycky pobaví. Má to spád, dostatek humoru a celkově takový nadhled, který dodává už tak zábavným akčním scénám ještě větší šmrnc. Co se týče herců, Sandra Bullock sice působí jako téměř vždy tak tochu přitroublým dojmem, ale právě její komedianství ve všech "napínavých" scénách bylo trefou do černého. Ovšem největším plusem filmu byl jistě hnusný záporák v podání charismatického Willema Dafoeho, který by v pohodě utáhl celý snímek i sám. No a závěrečná projížďka městem pak prostě nemá žádnou chybu! Netvrdím a spíše o tom dokonce pochybuji, že se vám bude Nebezpečná rychlost 2 líbit, ale vyloženě nudit by jste se při jejím sledování také neměli.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Ten konec je vážně nejzáživnější a určitě i divočejší. Velký pokles od předchůdce.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
2
S úcty k jedničce dávám 1*