Na pytlácké stezce

69%
Na pytlácké stezce
Plakát traileru
Hrdinou je opět malý Vašek, vnuk hajného Straky. Ten právě dostal dopis, že Vašek letos nepřijede, protože pojede s rodiči na dovolenou k moři. Je mu to líto, protože se na vnuka těšil. Netuší, že Vašek do Bulharska jet nechce, a proto tajně utekl z domu a vypravil se za ním, do útulné šumavské hájenky. Zatímco se Vašek seznamuje se změnami, ke kterým za ten rok došlo, Straka s kolegou Antošem se snaží odhalit pytláka, který začal v revíru řádit. Postupně podezírá lovce zmijí Pernikáře, kterému ovšem nikdo neřekně jinak než Zmiják, dva veselé trempíky i malého řidiče přezdívaného Čahoun. Když objeví čerstvě nastažené oko, rozhodne se na pytláka číhat. Vaška, který mu nese na číhanou zásoby jídla však překvapí bouře. Ukryje se v jednom krmelci, stejné místo k úkrytu si však vybral pytlák.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Jako malý jsem tento snímek jsem moc nemusel,ale s přibývajícím věkem jsem tomu přišel na chuť. Snímek oplývá krásnou kamerou a záběry úžasné přírody. Herci jsou super a hlavně Tomáš Holý zde ukazuje jakým obrovským talentem býval. Film bych si jen tak nepustil,ale kdyby běžel v Tv,tak si ho rád shlédnu.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
8
Jeden z nejlepších filmů s Tomášem Holým. Ze strého morouse postupně udělá malý Vena hodného dědu, všude krásná příroda, film pohladí po duši.. Samozřejmě příběh je obyčejný, celý film udělal kvalitním svou bezprostředností Tomáš Holý. Tento díl mám za všech nejraději.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Podobně nudnější jako Pod Jezevčí skálou.

Dodatečné informace

Původní název:
Na pytlácké stezce (více)
  • Československo Na pytlácké stezce
Premiéra v ČR:
1. 11. 1979
Distributor:
TV Prima
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Na pytlácké stezce


Powered byJustWatch