Oggy a švábi

77%
Oggy a švábi
Plakát traileru
Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
V době kdy jsem chodil na základní školu byl pro mne Oggy a švábi seriálovou povinností. Každé všední ráno byl tento seriál vysílán v pořadu Snídaně s Novou. Nutno dodat,že to bylo také jediné pozitivum tohoto pořadu. Oggy mi svým pojetím připomněl seriál Toma Jerry.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
9.5
Oggyho se švábi mám hrozně moc rád a taky jsem nikdy nezmeškal jejich řádění. Opravdová zábava.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Seriál mého mládí. Vždycky jsem kvůli Oggymu stával brzo ráno abych náhodou neprošvihl nějakej díl. Tohle nikdy nezestárne. Stala se z toho pro mě srdeční záležitost, takže nemůžu jinak než za *****. Je to boží! Jo a název Oggy a škodíci je pěkně dementní! Tohle vždycky byly a budou Oggy a šváby!

Dodatečné informace

Původní název:
Oggy and the Cockroaches (více)
  • Kanada Oggy a švábi
  • Kanada Oggy and the Cockroaches
  • Kanada Oggy a škodíci
  • Kanada Oggy & die Kakerlaken
  • Kanada Oggy et les cafards
  • Kanada Oggy Ve-Ha-Makakim
Země původu:
Kanada, Francie
Ocenění:
Žádná ocenění