Může to potkat i vás

64%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Docela pohodový, klidný a pěkný film. Je čestné dodržet slovo.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Velice příjemná a oddechová romantická komedie, kde vás bude místy rušit jen "ultrapříjemná" manželka Nicolase Cage naprosto výborně zahraná Rosie Perez. Poučné je jak daleko u institucí dojdete s pravdomluvností a poctivostí i v americkém snu a jak se vztahy rychle mění díky penězům. Fakt jsem si to užil, moc příjemně natočeno.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Až moc neuvěřitelné. Jestli bych někdy vyhrál prachy a řekl předtim, že se s nim rozdělim, tak na něj seru a všechno si nechám. Jo jsem svině ale, kdyby jste ty prachy měli, tak uděláte to samý.
Jamie76
Jamie76
4 275 bodů
9
Opravdu hezký film o chlápkovi co se prostě jen chtěl zachovat hezky a správně
Renfield
Renfield
2 582 bodů
5
Nemůže to potkat i vás... ale i přesto má celá tahle naivní pohádka své kouzlo a několik zajímavých scén. Zdaleka nejvtipnější je ta čistě policejní (tedy žádná romantika), přepadení a jeho následné řešení. Ono vůbec, jakmile jsou ve službě Bo a Charlie, je tak nějak o zábavu postaráno, taková policejní komedie by nemusela být vůbec špatná. Faktem ale je, že i romantická část docela funguje, Nicolas Cage a Bridget Fonda k sobě jdou, což je nejdůležitější. Jenom nemuselo dojít ke scéně soudu, ta je tu tak trochu navíc. I když zase ukazuje v tom pravém světle média, tedy aspoň tak.
Krupe
Krupe
2 272 bodů
4
Né, že bych neměl rád pohádky, ale toto je snad ten nejlacinější příběh, který v tomto žánru snad vznikl.
hroufie
1 416 bodů
5
Trošku podivný film který se ztrácí v nejasném scénáři.
Foltest
Foltest
1 304 bodů
10
Vynikající snímek, který perfektně splňuje všechny náležitosti skvělého romantického filmu. Že je děj nerealistický? Nevadí! Že to v jádru nemá ani pořádnou zápletku, která je nakonec vyřešena na úrovni scénáristy ze základní školy? Nevadí! Všechno špatné zde totiž převáží neuvěřitelná chemie mezi ústřední dvojicí a jejich, v porovnání s jinými romantickými filmy, přirozeně se vyvíjející a postupující vztah. Člověk tak dostane přesně to, co očekává. A když film splňuje žánr, je to vždycky klad. Pět hvězd si film zaslouží také za pozitivní sdělení, že pomáhat druhým se nakonec vždy vyplatí.