Muž s cejchem smrti

64%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5
V rámci velmi zvláštní filmové kariéry Stevena Seagala je Muž s cejchem smrti rozhodně jedním z nejlepších filmů. Klasické akční béčko kde Seagal likviduje padouchy bez mrknuti oka. Kdysi jsem měl tyto filmy celkem rád, ale doba se hold změnila. 50%!
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
V ulicích města se objevil jamajský gang rozšiřující mezi mládeží drogy. A Steven Seagal potřetí v roli drsného poldy, který s tím udělá přítrž. A čert vem, že jsou jeho metody protizákonné. Další nestárnoucí segalovka, která byla třetím počinem a od těch předchozích se ničím neodlišující. Aikido v jeho podání je opět prezentováno v té nejsyrovější a nejbrutálnější podobě. To se však už od něj očekávalo, takže zklamání nepřišlo. Naopak dochází k mírnému zlepšení. Příběh je jako obvykle stavěn na jednoduchosti a tak je opět kladen důraz hlavně na akční scény nově ve spojení s neobvykle temnou atmosférou. Ať se to dnes někomu líbí nebo ne, Steven se tímto již právem zařadil mezi legendy akčních filmových hrdinů. Ani tento snímek svou poctivou akční prací nijak neupře a svou akční zábavností má co divákům ukázat i dnes.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Solidní akční nářez, který je absolutně politicky nekorektní, v hlavní roli je zajímavý a sympatický hlavní hrdina a světe div se, dokonce to obsahuje i moralistickou protidrogovou linii. Co ovšem bere dech jsou skvělé akční scény s aikidem a kendem.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Zase klasika v boji muž proti mužům a lámaní údů. Nemilosrdný Seagal v klasickém, sobě vlastním stylu akčního filmu.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Zajímavě pojatý, akčně víc prázdný, ale v celku dobrý. Akčních scén je sice pomálu, ale dá se na ně koukat, Saegal opět stejný, nijak herecky číhající, ale je ztracený v davu. Pro mě ale další skvělý Saegalův film, který chvílemi jede solidním tempem a někde trochu tápe, naštěstí délka není nijak moc dlouhá, takže to celkem rychle uteče.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
10
Nejlepší akční film se Stevenem Seagalem!
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
6
Jeden z nejlepších filmů Stevena Segala. To ale rozhodně není pochvala. Potěší aspoň velmi slušný reggae soundtrack a Jimmy Cliff.
siginho
siginho
649 bodů
9
Tadky skvělá Steavnova akcička!!
minimoj
587 bodů
6.5
klasika na kterou se můžu podívat vždycky po roce znova