Můj brácha má prima bráchu

69%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5.5
Hrozně nevtipná rodinná komedie z totálního režimu. Z dnešního hlediska je těžké snímek hodnotit. Morální hodnoty se dávno změnily a tak je těžké se ztotožnit s hlavními hrdiny filmu. Herci jsou dobří , ale mne celý film moc neoslovil. Takže jestli má můj brácha prima brachů to nedovedu posoudit.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Utahaná komedie s minimem humoru. Nezachrání to ani Vladimír Menšík s Josefem Bláhou, kteří film sice rozsvítí, ale mají žalostně málo prostoru. Prcek mi místy leze vyloženě na nervy a ani Libuše šafránková, kterou mám rád se v tomto neslavném kousku příliš neblýskla. Nechápu, že film dostává v televizi tolik prostoru.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Dobrý film s hlavou a patou. Pobaví a dějově je srozumitelný a ke všemu český.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6
Nic moc, ale dá se vidět. Humor takový "typische socialistický": Prcek se svěřuje po návštěvě JZD rodičům: "Tam všichni nosej bílý pláště..." ; otec Pavelka ironicky: "Jo, a krávy ležej na gauči..." Vladimír Menšík podává stabilně dobrý výkon, Libuška Šafránková je i tady krásná, Jan Hrušínský je tu mladý a hraje dost prkenně.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Plejáda českých herců.Pěkný film,rodinná komedie.Dávám 60 procent.Tento film je již klasika.Je zde množství vtipných situací.