Mrs. Doubtfire – Táta v sukni

75%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Kdybych měl film hodnotit v době mého dětství,tak by hodnocení bylo určitě vyšší. Jenže s přibývajícím věkem na mě film už nijak nepůsobí a mé hodnocení se nachází na hranici slabšího průměru. Robina mám rád a svou dvojroli zvládl na výbornou. Využil zde svůj komediální um na 110 %.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
10
Každý rozvedený muž to zná. Rozvod a znemožnění styku se svými dětmi. A o tom je tato výtečná komedie, která zaručeně pobaví a možná i někoho inspiruje. Robin Williams tu předvádí mistrovskou ztřeštěnost, která nikdy nespadá do trapnosti či přehrávání. Je to skutečný komediální talent. Jen dětské postavy mi přijdou poněkud zkoprnělé, ale to se lehce přehlídne. Zkrátka komedie, která má šanci nezestárnout a ke které se mnozí budou rádi vracet.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
6
Tenhle film jsem viděl už několikrát a pokaždé je to s ním horší a horší. Je to sice milá pohádka - komedie s několika nápady a pohodovou atmosférou, ale Columbus prostě svým filmům nedokáže dát duši. Nemá ji ani Táta v sukni. Je to "jen" pěkný film.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Pro mě spíš průměrná převlíkací komedie s výborným Williamsem, která sice má dost zábavných scének, ale těch sentimentálních keců o rodině tady na můj vkus bylo prostě moc. 6/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Asi neexistuje otřelejší námět komedie, než když se musí muž převléct za ženu. Robin Williams ale není žádný Dustin Hoffman, aby mohl hrát tetku jako v Tootsie, ale pořádené chlapisko. Nápad obsadit ho do této role je komický už sám o sobě, jenže tady to překvapivě funguje. Williams byl velký komik, takže člověk musí samozřejmě trochu přehlédnout poněkud klišé scénář. Dobrý Hollywood.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Co dodat, je to velice originální a humorný film co nemá obdoby.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
9
Herecký um jednoho velikána, strukturou pečlivé, vtipnými situacemi nestárnoucí a emočně dojímavé. Táta v sukni je přesně ten správný mix rodinné komedie, která krom fantastických komediálních momentů dokáže ke konci pohladit po duši a svým poselstvím je stále aktuální. PS: Dabing je v tomto případě fantastický a Preis je borec, tak si to zapište.
avenis
avenis
8 145 bodů
10
Můj zamilovaný film už od dob svého vzniku. Dívala jsem se na něj se svými syny (*1989 a *1992) několikrát a všichni jsme se skvěle bavili. Kreace Robina Williamse jsou nesmrtelné a i když místy trochu přehnané, spolu s dabingem Viktora Preisse stojí tato postava vysoko v mém žebříčku oblíbených.
Riverdon
Riverdon
7 392 bodů
10
Vtipné, citlivé, nenásilné, s dobrou myšlenkou a dobrým zpracováním. Robin Williams ve své nejlepší roli. Film viděn několikrát a nikdy mě neomrzí. Vidět tak dobře zahranou a nenásilnou scénu opilého Robina v restauraci a znovu slyšet hlášky od bazénu:"Ó drahý, jeden Titanik už na dně stačí", vždy potěší. Výtečný dabing Viktora Preisse.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7
Rodinná komedie,která nemá chybu.Příjemné odpočinkové odpoledne.Ty MASKY klobouk dolů...