Pingu

79%
Pingu
Pingu
Pingu je malý roztomilý tučňák - nezbeda, který si pořád jen hraje. Žije v království věčného sněhu a ledu, kde na něj čekají mnohá dobrodružství.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Pro mne Pingu nebyl zrovna zárukou kvality, nebo bůhví jakou povedenou podívanou. Celé mi to přišlo takové průměrně a ničím zajímavé. Některé epizody mne dokázali celkem pobavit, ale bylo jich vážně jen minimum. Jako večerníček pro děti však může tento rozpustilý tučňák zabodovat.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
Normálne je mi až ľúto ,že som si na tento seriál vspomenul až teraz. Kto nevidel môže ľutovať. Ďalši dôkaz ,že aj bez slov sa dá odvyprávať epický a šialený príbeh zároveň. Prajem si ,aby vznikli ďalšie epizódy ,ale toho sa asi nikdy nedočkám. Hodnotené bez nostalgie. Budeš mi chýbať Pingu. NOK NOK!
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Nook, nook !!! Já si říkal co na tom kdo může mít, ale po shlédnutí Pingu Platinum Collection (2007) dávám jasných 100%, i kdyby se některé epizody příliš nepovedly, tak tenhle výběr v délce celovečeráku je naprosto geniální animátorská věc a slova vůbec nechybí, ty zvuky mluví za vše - Nook, nook !!!

Dodatečné informace

Původní název:
Pingu (více)
  • Velká Británie Pingu
Země původu:
Velká Británie, Korejská republika, Švýcarsko
Ocenění:
Žádná ocenění