Doodlebug

75%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
Nolan a jeho numero uno ve světě filmu. S dobrým nápadem vám stačí i 3 minuty na film. Vše se točí kolem jednoho člověka,který chytá brouka(nebo ne?)jenž ho dovádí k čirému šílenství. No a nebyl by to Nolan kdyby tento krátký film na závěr něčím neozvláštnil.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Pěkný kraťas. Kdo tvrdí, že je na tom vidět Nolanův génius, ale s prominutím plácá nesmysly.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Tři hvězdičky bez šokující pointy... čtyři s ní
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
To bylo něco. Zvláštní propletenec.
hrumsrt
hrumsrt
9 188 bodů
8
Znáte Kafkovu Proměnu?... Solidní začátek kariéry jednoho z nejúspěšnějších režisérů naší generace, který stojí na až hororovém hudebním doprovodu a docela zajímavým závěrem. David Julyan by se měl vrátit! 70%
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Já vím proč mám Nolana v první pětce svých nej režisérů. Skvělá režie, kamera a závěrečná scéna je úchvatná.
kery-
kery-
3 671 bodů
0
To hodnocení nemyslíte vážně, že ne? Je to od Nolana, tak tomu musíme dát červenou? Na tomhle kraťasu není dobrý nic. Možná tak atmosférická hudba, ale vzhledem k tomu, že film má ani ne 3 minuty, tak u ní toho moc posrat ani nešlo. A když nad tím teď tak přemýšlím, tak i ta se mohla dát jiná a lepší. Mno, jinak je to fakt o ničem, a nepřesvědčíte mě, ani kdyby to tu mělo 95%...Ale teď už alespoň vím, že TDKR nebyl přešlap vedle. Nolan to měl v hlavě pomatený už tenkrát, teď už to prostě leze ven. Od Interstellar už ani nic očekávat raději nebudu..
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Tak takhle to všechno začalo.Výborný Nolanův krátkometrážní snímek,který má myšlenku.
Žid Baribal
Žid Baribal
410 bodů
9
Nejsem zrovna odvázaný a velký fanda Christophera Nolana, a proto, mě překvapilo, jak zábavný, skvělý, neotřelý a zajímavý byl jeho kraťas, a abych byl upřímný, tyto 3 minuty mě bavili více, než Počátek a Temný rytíř dohromady. Zajímavá pointa, pojednávající o (ne)empatii a o (ne)apatii. Mě se to líbilo, bylo to správně "uhozené". Teda, osobně nechápu, proč je toto řazeno mezi fantasy, ale, n a ČSFD je mnoho věcí, které nechápu. Scéna, se sluchátkem mě velmi pobavila. No, nicméně, scénář, kamera i režie byly výborné, hudba taktéž zajímavě futuristická. 90%(11.5.2017)