Madagaskar 3

72%

Komentáře a recenze 51

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Skvělá zábava pro celou rodinu,přesně těmihle slovy se dá shrnout Madagaskar 3. Bylo to bláznivé,vtipné a úžasně barevné. V tomto případě se nebojím mluvit o filmové sérii,která neupadá na kvalitě,ale má stále co nabídnout. Navíc tučňáci vždy stojí za to.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8
Skvělý animák. Třetí díl je pro mě rozhodně nejlepší. První třetina je superzábavná a oparvdu jsem se nasmál. Postupem času se vtipné scénky trochu vytrácí, ale pořád se jedná o skvělý kousek pro děti i dospělé. Takhle si představuji opravdu zábavný animovaný film.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Jednoznačně nejlepší díl série. Vypadá to, že angažování Noaha Baumbacha bylo trefou do černého.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Nemůžu si pomoci, ale kvalita této série díl od dílu rapidně stoupá. Tvůrci si s tím opět nádherně vyhráli a sesmolili maximálně zábavný mix šílených akčních scén, které se třeba s jedničkou vůbec nedají srovnávat. Staré postavy baví s ještě větší vervou a nadhledem, ty nové do všeho dokonale zapadly a sled skvělých nápadů a vychytávek prostě nebere konce. Sice se to neobejde bez moralizování typu "jak jste nám mohli lhát, že jste z cirkusu", ale to už je prostě opěrný pilíř těchto snímků stejně jako efektní, bláznivé a samozřejmě šťastné zakončení, na které natěšené ratolesti čekají. Nečekal jsem to, ale v souboji s Dobou ledovou 4 Madagaskar triumfuje! Kdyby to šlo takhle dál, minimálně jedno pokračování bych ještě uvítal..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Nebylo už to tak dokonalé, ale pobavilo to. Vtipné hlášky, příběhově povedené a celkem humorné. Je to prostě z jiného soudku.
kedl
kedl
6 380 bodů
5.5
Vcelku příjemné překvapení, ale je to prostě pro děti.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Vtipná jednohubka, u které ani tak moc nevadí, že jste jako třeba já neviděli žádný z předchozích dílů(co bych pro kamarády neudělal). Soundtrack od Hanse Zimmera jsem poznal na první poslech, ale to bylo jenom takové libové doplnění. Oddechovka pro všechny generace.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
8
Snad poprvé, co jsem v kině přemýšlel, že by bylo možná lepší jít na 3D verzi. Pak mě ještě napadlo, že bych si mohl před tím dát trávové koláčky, ale kdo ví, jak by to pak dopadlo.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Příšerně přehnanej animák! Dokonce až moc. u některých scén jsem se vážně bavil ale bylo to už příliš. zdá se mi, že zašli až moc daleko za hranici toho co je možný a co ne. A ano uvědomuju si, že je to animák pro děti. Prostě to bylo moc nereálný a už se mi to nelíbilo tolik, jako předchozí díly. 65%
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
První Madagaskar u kterého jsem se nefalšovaně bavil celou dobu! Stálo mě hodně přemlouvání se k třetímu dílu odhodlat, ale KUPODIVU to vůbec nebyla špatná volba! Po hrozně dlouhé době se stalo to, že pokračování je výrazně lepší než předchozí díly. Super. 78%