Mission: Impossible – Ghost Protocol

77%
Mission: Impossible – Ghost Protocol
Neznámý útočník spáchal bombový útok na Kreml a jelikož v Moskvě ve stejné době operoval tajný agent Ethan Hunt (Tom Cruise), padne podezření z mezinárodního terorismu právě na něj. Prezident Spojených států proto vyhlásí tzv. Ghost Protocol, jímž odřízne špionážní agenturu IMF od zdrojů nutných k provozu. Spolu se třemi dalšími kolegy utvoří Hunt pracovní skupinu, jejíž cíl je jasný: odhalit pravdu a zachránit tak dobré jméno své domovské agentury. Čtvrtý díl z oblíbené série o agentu Huntovi, Mission: Impossible – Ghost Protocol, je prvním hraným snímkem oscarového režiséra Brada Birda.



Recenze: Mission: Impossible – Ghost Protocol

Kinobox.cz
80%

Upřímně jsem zvědavý, jestli již diváci Cruiseovi odpustili jeho výstřední chvilky a dopřejí mu po pěti slabších letech zase pořádný hit. Pokud si to nezaslouží Cruise za své nasazení, zaslouží si to samotný Ethan Hunt a jeho sehraný tým.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Ghost Protocol je zlomovým dílem celé série. Právě zde jsem si postavu Ethana Hunta konečně pořádně oblíbil a začal se těšit na další díly série. Simon Pegg celé sérii hodně prospěl a humor,který do filmu přináší je příjemným zpestřením. Brad Bird dokázal,že je to pan režisér,který k úspěchu nepotřebuje jen animované filmy.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7.5
Krásná akce ve všech směrech.. Snímek má po akční stránce to, co má mít a je to opravdu první liga. Příběh sice celkem fádní.. jaderné zbraně v rukou psychopata, ukradené kódy a záchrana světa v poslední vteřině.. i když je to fádní, tak to neomrzí :) Přibylo pár důležitých postav a tak Ghost Protocol není jen o Cruisovi což také vítám. Pěkná akční podívaná.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Pojetí snímku se krapet vrací k prvnímu dílu. Akce ubylo, zato dramatických chvil je nespočítaně. Kvalitní scénář tímto tedy rozehrává další úkol Ethana Hunta, tentokrát se zcela novým týmem. Atmosféra očekávaně udržuje napětí a komiksově přepálenost akčních scén. Pro našince opět potěší české lokace simulující Maďarsko a Rusko, a účast, byť se jedná o štěky, českých herců. Takový Pavel Kříž se ukáže skutečně v neobvyklé roli. Srovnávat s předchozími snímky se to opět nedá, vlivem dalšího odlišného pojetí. Kvalita se však drží nastavené laťky a tak o popkornovou akční zábavu rozhodně opět není nouze.


Dodatečné informace

Původní název:
Mission: Impossible – Ghost Protocol (více)
  • USA Mission: Impossible – Ghost Protocol
  • USA Mission: Impossible IV.
Premiéra v ČR:
15. 12. 2011
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA, Spojené arabské emiráty
Přístupnost:
15+
Čeština:
Mission: Impossible – Ghost Protocol je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Mission: Impossible – Ghost Protocol


Podobné


Powered byJustWatch