Kovbojové a vetřelci

59%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Když jsem se prvně dočetl o tomto snímku,tak jsem si myslel,že se musí jednat o nějakou kachnu. Přece jen spojení mimozemšťanů a kovbojů zní dost ujetě. Nakonec jsem si řekl proč ne?vždyť emzáci mohli na naši zemi zaútočit kdykoli,takže jsem dal filmu šanci a rozhodně nelituji. Snímek je ujetej,ale v dobrém slova smyslu. Nechybí povedená akce,sympatické postavy,hrdinskost a podivní mimozemšťani. Takže před projekcí vypněte mozek a začněte se bavit.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
6
Nebýt Craiga a Harrisona Forda, nedalo se na to dívat ani tu první, ještě snesitelnou hodinu. Míchání žánrů klidně, ale trochu s nápadem - a ten tu chyběl. Takhle byli všichni v šoku - kovbojové na plátně i diváci. Hodně akční, přesto předvídatelná nuda. Škoda - tolik scénáristů a žádný opravdový fór (no, možná jeden - s tím vyvrhovatelným, a tudíž zranitelným žaludkem).
  • herecké obsazení (ale jenom mužské)
  • původně nosný nápad s pokračováním filmu stále slabší
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Zoufale plytká snaha o vymanění se z okovů Iron Mana se Favreauovi nepodařila. Natočil řemeslně zvládnutý film s výbornými herci, který nudí každou vteřinou. Craig a jeho nezúčastněné mlčení to neutáhne, když i Ford jen zmateně těká ve svojí první protivné dědkovské roli.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Parádní trailery nalákaly na stylovou sci-fi kovbojku. A dokud se neobjevili emzáci, byl tady náběh na dost povedený western. Takže vlastně ten přívlastek sci-fi filmu nejvíc uškodil, protože jako čistokrevný western by tohle byla vážně pecka...Nicméně díky tomu úvodu a pár povedeným hláškám si to pro ty 3 hvězdy i tak v pohodě doklusá...6/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
3
Jeden z nejblbějších filmů, co jsem kdy viděl, který nezachrání ani skvělí herci. V tomhle filmu nefunguje naprosto nic a je mi velkou záhadou, jaktože se do toho upsala taková plejáda hvězd. Dějově je to úplně mimo a atmosféru to taky nemá žádnou. Nedoporučuji nikomu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Tak to se nepovedlo. Kombinace dvou žánrů nebyl dobrý nápad. Aspoň v tomto filmu. Samotné Sci-Fi by bylo docela i koukatelné, ale vnutit do toho western už bylo trochu moc. Vůbec mě to nevtáhlo do
  • obsazení
  • kombinace žánrů
  • děj
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
7.5
Nemám rád Craiga, mám rád Forda. Filmy Jona Favreaua (režiséra) celkem jdou. Takže moje plusy Ford, Rockwell, Beach, Trujillo. Dál jsem si u filmu pěkně oddáchnul, mohl jsem jen sledovat plátno a bavit se (žádný přemýšlení o nesmrtelnosti chrousta atd.). O to my šlo.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5
No to tedy byla hlína:-) Jasně, někdo měl asi původně docela dobrý vstupní nápad - vpádů vetřelců z vesmíru do našeho či budoucích věků tady bylo už nepočítaně, tak co takhle zkusit vyslat je do doby Divokého Západu (a ještě tam do hlavních rolí obsadit Harrisona Forda, Daniela Craiga a Olivii Wilde - krucinál, jak je vůbec přiměli v tom hrát?). Takže uprostřed klasické kovbojsko-šerifsky-bandiťácké potyčky vpadne do prostoru místní zlatonosné žíly loď plná mimozemských potvor a začne kosit všechno v dosahu. A lidi (i nelidi) se musej spojit a vše v dobré obrátit. Prvky Divokého Západu, které tak dobře fungovaly v seriálu Firefly, tady selhávají a stává se z toho dost zbytečný film.
kubas369
4 086 bodů
8
Nemůžu si pomoct ale mě takovýhle blbovinky doopravdy bavěj jo jasně není to žádnej zázrak ale zábava je tu stoprocentní jen v tom nesmíte hledat něco víc, protože něco víc tady prostě není ale vše co je potřeba ke dvoum hodinám nenudy tak v tomhle filmu najdete.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
5
Film je opravdu hodně ujetý, ale za podívání stojí, i když je to slátanina všeho možného a je to vlastně bez nějakého kvalitního příběhu. Nevím proč, ale postavy mi k srdci nepřirostli, proto mi bylo vlastně jedno jestli umřou nebo ne. Jinak co se efektů týče opravdu kvalitní podívaná.