High-Rise

53%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Snobská a povrchní podívaná,která je možná zajímavá svou stylizací a dobrou kamerou,ale ve výsledku jinak zcela prázdná. Tyhle necelé dvě hodiny nudy střídaly jednu bizarní scénu za druhou bez většího smyslu na vývoj děje. Wheatley se nejspíš snažil snímek povýšit do pozice umění,ale zůstal u kreslení křídou na chodník.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Film, který chce uhodit hrozně moc hřebíček na hlavičku, ale rozmlátí prakticky všechno kolem. V dnešní době značně banální alegorie, které chybí nějaký dojem nadčasovosti a platnosti, převládá jen neutuchající snaha být hrozně "moc".
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
2
Scénář je roztříštěný a fázování zbrkle nekonzistentní. Chvílemi to vypadá jako nějaká řada snových scén. Samotný příběh bych snad ani nepochopil, kdybych už podobný námět neviděl někde jinde. Pochvalu si snad zaslouží jen vkusný vizuál. Jako celek bych to nikdy nikomu nedoporučil. Sám nevim, proč jsem se to rozhodl dokoukat.
Ellen21
6 bodů
2
Děj od filmu je takřka nemožné pochopit, celkově moc zajímaví není. Vlastně ani nevím proč jsem se ho rozhodla vidět až do konce.