Pařba v Bangkoku

67%

Komentáře a recenze 44

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Pařba v Bangkoku je pro mě obrovským zklamáním. Tvůrci mohli přijít s novými bláznivými nápady a místo toho jen zkopírovali příběh a vtipy z jedničky a zasadily je do nového prostředí. Tato pařba se prostě nepovedla a zbyla po ní jen bolest hlavy. 55% s odřenýma ušima
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
9
Nic naplat, pařba je prostě pařba a když se toho chopí chlapi, je z toho větší katastrofa než výbuch sopky. Stu má před svatbou, tudíž je potřeba rozlučka se svobodou. A stejně jako posledně v Las Vegas se to i tentokrát vymkne kontrole a stanou se věci vskutku nevídané. Dějová šablona je tedy v podstatě stejná, jen s jinými událostmi. Takže se pánové ráno po mejdanu znovu probudí z alkoholového opojení a nestačí se divit. Celý příběh je tak opět pouze o tom, jak postupně odkrývají co kde zpustošili. Jo a také se hledá jeden nezvěstný. Snímek má stejnou atmosféru, stejnou dobrodružnou náturu, stejnou zábavnost. A že by byl tím pádem předvídatelný? No, jak se to vezme. Asi nikdo předem neodhadne co, kde a kdo provedl. Každá kocovina je zkrátka originál a podle toho to také vypadá. A třešničku na dortu na samém konci jako pojítko s předešlých filmem určitě nikdo nečekal. Na tomto druhém snímku je znatelný větší rozpočet, což na výpravě hodně přidalo. Každopádně, kdo neviděl předchozí snímek a začal s tímto, vůbec to nevadí. Může se zdá být zbytečným, ale když jsou chlapi nepoučitelní, proč o tom zase nevyprávět.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Nesnesitelné opakování sebe sama bez větších přídavků kazí jakékoliv kladnější dojmy. Místy dost otravnou Pařbu zachraňují jen sympatičtí hrdinové. 5/10.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Kde je sakra náš kámoš a co jsme včera dělali? podruhé...Několik scének je samozřejmě zábavných, hlavně cokoli s Jeongem, závěrečná fota už tradičně to nejlepší na celém snímku, ale celkově zůstane jen ta otázka "co je sakra na téhle dvojité pařbě s opravdu nesympatickými hrdiny tak kultovního"? 5.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Pařba v Bangkoku není komedií, kterou bych s klidným svědomím doporučil nejširší divácké obci, ale je to rozhodně solidní oddychovka a pokud jste se bavili u jedničky, budete se bavit i u dvojky. Pokud se s Vlčí smečkou setkáváte poprvé, mějte na paměti, že jejich humor je mimořádně černý a pěkně drsný.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Užil jsem si to...... dokonce víc než Vegas. O malíček zábavnější zábava. A jsem s tím názorem v menšině takže vidle na mně!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Zase něco provedli ti machři. Nemá to ten správný spád jako jednička, ale dobře pobaví. Dost jsem se nasmál hlavně se scénami s opicí. Zach Galifianakis je šílenec a upoutal mou pozornost. Ten mě vždy dostal do kolen. Jízda to byla dobrá a já se nenudil. Teď už jsem pochopil jak přišel ten mladík o prst (fotky na konci filmu).
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
5.5
Po svěží a nenucené jedničce umělá a hrozně často okatě konstruovaná záležitost. Pořád je tam dost momentů, během kterých se člověk neubrání úsměvu, ale hlasitý smích se dostavuje sporadicky a co víc, většina povedenějších scén jen kopíruje již viděné. Neříkám, že je to úplně blbá komedie, ale oproti jedničce působí hrozně neupřímně (a Alan je tentokrát většinu času „jen debil“). Pokud jsem měl po jedničce chuť vyrazit na tah, po dvojce mám chuť spravit si náladu jedničkou.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Jednička přes kopírák. Jednou jsem se pousmál, ale jinak normálně natočené a prostě už tu to jednou bylo. Fotky na konci byly opět super, ale to je fakt málo:-) 37%
kedl
kedl
6 380 bodů
7.5
Místo tygra..opice, místo zubu....prst....Alan stejnej magor jako ve Vegas...stejně to klape