Kruhy

47%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
2.5
Je tomu neuvěřitelných 12 let od uvedení druhého dílu v kinech. Spusta věcí se za tu dobu změnila,ale vražedná nahrávka dál brázdí světem. Samara dostává ještě méně prostoru než v předchozích filmech a celkový čas by se určitě vlezl do 5 minut. Příběh je neuvěřitelně hloupoučký a naivní. Lekačky a nějaká známka napětí vůbec neexistuje. Hlavní hrdinové jsou nesympatičtí a jen těžko jim budete fandit. Největší hrůza na tomto snímku je,že jsme na takový výsledek museli čekat dlouhých dvanáct let. Doufám,že další díl jen tak nedorazí,protože tohle si ani Samara nezaslouží.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Ten film jsem dokoukal před pěti minutama a přísahám bohu že už si nejsem jistý, jestli jsem ho vůbec viděl. Tak moc nezapamatování hodné to je.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Celá ta mytologie kolem Samary začíná, díky kreativitě pilných scénaristů, nabývat na absurditě. Jako technicky se to docela ještě dá, ale jinak je to strašná blbost. Ovšem nějaký psychoterror s vyšinutým D´Onofriem bych si zfleku dal.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Kruhy nejsou dokonalým filmem, jednička zůstává nedostižným žánrovým milníkem, ale rozhodně to není nepodarek. Režisér se opravdu snaží, vymýšlí zajímavé záběry, spojuje zdánlivě nesouvisející momenty i ve filmovém vizuálu do uspokojivých point. Film má řadu velmi promyšlených a výtvarně skvělých záběrů – už třeba jen samotný úvod s nápadem prosklené stěny profesorova bytu a deštěm padajícím proti gravitaci, ale obsahuje i celou řadu poct, nechci psát přímo vykrádaček, horrorů jako Přichází satan, Čekej do tmy, ale samozřejmě i původního Kruhu. Ačkoli to může znít trochu cynicky jsou Kruhy docela dobrým valentýnským titulem a vhodným filmem na rande a jistě naláká stejně jako původní filmy do kina party, které se chodí dohromady rádi bát před sobotní pijatykou. Fanoušky žánru jistě potěší, což jako žánrový fanoušek mohu s klidným srdcem říct.
sabule
14 227 bodů
7
Dosti očekávaná,ale nepovedená navazovačka na výbornou japonskou duchařskou klasiku,která by měla diváky děsit,ale ona spíše pobaví.Jsem velký fanoušek hororů,ale toto dílko se Samarou,která už asi nemá divákům co prozradit mělo zůstat klidně někde u ledu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Jen opakování látky. Nic nového, překvapujícího ani inovativního. Tempo dobré, děj stejný a lekačky slabé až žádné pořádné. Nebyla to až taková katastrofa a dalo se na film koukat. Už žádné pokračování prosím. Čekal jsem nudu a byl jsem částečně překvapen.
Klajnik
Klajnik
8 584 bodů
2
Horor? Tyhle kýčovité degenerativní sračky vydělávaj prachy kvůli zkurveným píčam, které na to chodí do kina se svýma klukama a tisknout se k nim při každém 'strašidelném' jump-scaru. Kdyby ty krávy radši daly své peníze za film, který by je mohl nějak obohatit. Bůh ví, že ony to potřebují...
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Průměrný horor bez atmošky a bez výrazných lekaček. Na jedničku to absolutně nemá, lehké zklamání jak jsem čekal. 47%
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
5
Zdá se, že se nahrávka rozšířila, tak že vznikla skupina,která zkoumá to jak ji zastavit. Naštěstí už to nefunguje, jak to fingovalo v jedničce a u jedné dívky série končá a proto se nemůže zachránit. Je to opravdu stupidní a nesedí to k jedničce. Strašidelné to je minimálně, takže k čemu tenhle film vlastně je.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
3.5
S hrůzou Samařiných vlasů na své holé lebce jsem zjistil, že ačkoli jsem v recenzi na Kruh 2 psal, že děj je uzavřen a že pokračování nehrozí, hollywoodští autoři si zřejmě mou recenzi nepřečetli a natočili o 12 let později třetí pokračování. Film však nikdy neuvidím, protože mě nezajímá a také proto, že Samara prostě pro mně zůstala už navždy ve studni.