Sex ve městě 2

47%
Sex ve městě 2

Zábava, móda, přátelství - nejen toto všechno znovu přináší film, ve kterém se vrací Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda. Poznejte jejich životy a lásky po dvou letech. Co se stane po tom, co řeknete své Ano ? Život je takový, jaký si ho dámy vždycky přály, ale nebyl by to „Sex ve městě”, kdyby neměl v záloze pár překvapení. Tentokrát v podobě úžasného dobrodružství plného slunce, které čtveřici žen přímo smete z New Yorku do jednoho z nejluxusnějších exotických míst na zemi, kde party nikdy nekončí a něco tajemného je za každým rohem. Je to únik, který přicházi v ten pravý okamžik pro všechny čtyři kamarádky, které bojují proti tradiční roli manželství, mateřství a věcí s nimi spojených. Koneckonců, někdy si prostě musíte jen vyrazit ven na dámskou jízdu.




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2
Už samotný seriál je velmi hloupý a absolutně o ničem. Vznik celovečerních filmů je pro mne tou největší záhadou. Sledovat jak tahle nesympatická čtveřice hermafroditů,transexuálů a prapodivných osob řeší svůj sexuální je tou nejohyzdnější věcí,kterou můžete vidět na filmovém plátně.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
pozrite sa medzi svoje nohy a ak tam uvidite par vajec tak je znamenie ze tento film nie je pre vas....
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
1
Ve filmu se čtveřice kamarádek rozhodne urazit celý arabský svět, tento film a jemu podobné v nás mají vyvolat dojem, jak jsou američané ti dobří a arabové ti špatní. Už první film nestál za nic a ještě pokračování? Škoda času. Tyto čtyři ženy by měly být ukazovány jako odstrašující příklad života žen.

Dodatečné informace

Původní název:
Sex and the City 2 (více)
  • USA Sex ve městě 2
  • USA Sex and the City 2
  • USA Sex v meste 2
Premiéra v ČR:
3. 6. 2010
Distributor:
Warner
Země původu:
USA
Rozpočet:
100 mil. USD
Tržby:
290,75 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Sex ve městě 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Sex ve městě 2


Podobné


Powered byJustWatch