Princ a Pruďas

64%

Komentáře a recenze 44

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
To se vám tak sejde parta kamarádů a natočí skvělou dobrodružnou fantasy komedii. Chvílemi jsem se tak smál až mi tekly slzy. Danny McBride se s hlavní úlohou popasoval více než dobře a James Franco ho dobře doplňoval. Takový to film byl dlouhou dobu potřebný a skvěle tak zalepil mezeru na filmovém trhu. Odlehčené,perverzní a geniální.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Obhroublá pohádková parodie bez většího nápadu baví stejně, jak by s tímto záměrem, penězi, ratingem a obsazením bavil úplně každý. Ocenit tak můžu leda vůli něco takového natočit, ale to není dost na nadprůměr. To slovo "baví" jsem ale použil, proto dám 3 hvězdy. A 50%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Ne tak vtipné jak trailery, které vzbuzovaly pocit, že by tohle mohlo být trochu víc než jen průměrná huličsko-historická taškařice. Na druhou stranu DD Green mě moc neuspokojil ani se svým nezjnámějším Ananasovým Expresem, takže asi žádné překvapení, že mě krom McBridova talismanu na krk nic vyloženě neuzemnilo...5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
''Dneska mám narozeniny Sire.'' ''Ser na ně.'' Sprosté hlášky v této komedii jsou super. Dostatek humoru a vtipu mě bavil. Dlouho jsem neviděl povedenou komedii jako je tahle.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6.5
Žánrový experiment, který díky opakování se zůstává na půli cesty. Nejde o to, že by nebyly hlášky vtipné. Jen jsou přes kopírák, což začne po určité době vadit (naštěstí to vždy včas zachrání nějaká pořádná jobovka – Minotauři penis rulez!). Rozhodně nadprůměrná zábava, která je filmařským ekvivalentem „koulí“ – bez nich by něco takového nikdy nemohlo vzniknout. Jen je škoda, že ten šílený nápad nedotáhli tvůrci do lepšího celku. Takhle se podobným ujetým projektům (vzhledem k nízkým tržbám) zavřely vody stejně rychle, jako rozevřely.
kedl
kedl
6 380 bodů
8.5
Nářez jako svi*ňě, větší porci vulgarismu na metr čtvereční nenajdete, komu tohle nevadí můžu jen doporučit. Překvapilo mě, jak si ze sebe herci udělali pedel hlavně Franco a Portman. Silných 85 %.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Úžasná komedie s gagy a pár wtf momentama. Naprosto skvělej výkon podal Justin Theroux, který hraje čaroděje a jeho hlášky jsou skvělé! Jeho Jumping na konci mě uplně rozsekalo nebo jestli má tvoje vagína stejnej tvar jako moje ruka, tak nemáme problém! Škoda, že film vydělal tak málo peněz, protože dvojku bych rozhodně uvítal! Takováhle "pohádka" tady ještě chyběla. Po delším uvažování musim hodnocení zvednout na 90% a dát *****! Takhle ujetá pohádka tu ještě nebyla a je to pro mě jedna z nejlepších komedií.
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Nebudu lhát, už je to delší doba co jsem tento film viděl, takže si podrobnosti nepamatuju. Nic méně se nemůžu zbavit pocitu, že mi ten film nefunguje. Přeskakuje to z vážné pohádky do vtipné komedie až skoro parodie a prostě ne. Tohle není moc dobré.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
6.5
Velmi široká parodie. Ze začátku jsem nevěděla, jestli se mám smát či rudnout, ale když jsem pochopila ten humor, dalo se na to kouknout. Záleží na tom, zda máte zrovna náladu. I přesto byla největším tahounem asi Natalie Portman, u které nechápu, jak zrovna na tento film mohla přistoupit. I tak, s hodně alkoholem proč ne...
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
I když mi bylo minotaura svým způsobem líto, nemohl jsem se nesmát. A tak jsem to měl celý film. Občas si prostě musí člověk udělat prdel i z pohádek ;) 68%