Blbec k večeři

60%
Blbec k večeři
Plakát traileru

Ctižádostivého Tima dělí od vrcholu kariéry jen jediné: kapitální blbec, který by ho doprovodil na pravidelnou večeři se šéfem. Toho, kdo na párty dorazí s největším podivínem, totiž čeká povýšení. Nakonec se ale na Tima usměje štěstí: excentrický Barry (Steve Carell) vytváří variace na známá umělecká díla, přičemž původní postavy nahrazuje vycpanými hlodavci! Když tahle dvojka zasedne ke stolu, bláznivé situace neberou konce. Blbec k večeři, to je skvělá zábava v podání dvou nevšedních přátel servírovaná během jednoho bizarního večírku!




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3.5
Další důkaz,že Američané musí všechno zprznit. Pro americké publikum je nejspíš nepřijatelné shlédnout evropský snímek a tak si všechno musí přetáčet. Tahle verze je typicky americká. Tudíž trapná a debilní,prostě taková jako to mají v USA rádi. Film zbytečně dlouhý a slušelo by mu hodně ostříhat. Nejlepší na celém snímku je dle očekávání večeře ve které doslova kraluje Zach Galifianakis a dokazuje,že je král dementních rolí.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4
Naprostá fraška a typicky americká blbokomedie se spoustou klišé a nesmyslných scén, kterým se může zasmát tak leda "kovboj" z Texasu po deseti panácích Whiskey. Stejně jak okopírovali Whisky ze Skotska a udělali z ní Whiskey z kukuřice, tak to samé se jim povedlo s tím to filmem. Evropská verze = dobrá, Americká = silný podprůměr.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Francouzský originál je určitě zábavnější, ale zase nemá Steva Carella, který tomuhle americkému remaku přidává spoustu plusových bodů. Jeho "myšofil" je hodně povedený, stejně jako celá finální večeře... I díky těmto dvěma aspektům nemůžu jít níž než 5/10.

Dodatečné informace

Původní název:
Dinner for Schmucks (více)
  • USA Blbec k večeři
  • USA Dinner for Schmucks
Premiéra v ČR:
26. 1. 2011
Země původu:
USA
Rozpočet:
69 mil. USD
Tržby:
86,39 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch