Blbec k večeři

60%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Další důkaz,že Američané musí všechno zprznit. Pro americké publikum je nejspíš nepřijatelné shlédnout evropský snímek a tak si všechno musí přetáčet. Tahle verze je typicky americká. Tudíž trapná a debilní,prostě taková jako to mají v USA rádi. Film zbytečně dlouhý a slušelo by mu hodně ostříhat. Nejlepší na celém snímku je dle očekávání večeře ve které doslova kraluje Zach Galifianakis a dokazuje,že je král dementních rolí.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4
Naprostá fraška a typicky americká blbokomedie se spoustou klišé a nesmyslných scén, kterým se může zasmát tak leda "kovboj" z Texasu po deseti panácích Whiskey. Stejně jak okopírovali Whisky ze Skotska a udělali z ní Whiskey z kukuřice, tak to samé se jim povedlo s tím to filmem. Evropská verze = dobrá, Americká = silný podprůměr.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Francouzský originál je určitě zábavnější, ale zase nemá Steva Carella, který tomuhle americkému remaku přidává spoustu plusových bodů. Jeho "myšofil" je hodně povedený, stejně jako celá finální večeře... I díky těmto dvěma aspektům nemůžu jít níž než 5/10.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Jde o celkem solidní remake. Jen se film trochu táhne a nemá ten správný šmrnc jako originál. Je dost přízemní a budí dojem nudy.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
jay roach timto filmom potvrdil ze je iba obycajny remeselnik a k tomu aby naktrutil nieco ca sa zapise do pamati na dlhsie potrebuje herca s obrovskym komedialnym talentom (mike myers a jeho austin powers vs stiller a jeho focker). po pravde miestami som sa smial nahlas aby som o par minut trpel nad trapnostou a stupiditou zucastnenych. carell sa snazi co mu sily stacia a tak dokaze inak totalnemu debilovy ktoreho by kazdy hned zabil dat trocha osobnosti ale je v tom sam pretoze vacsina ostatnych zucastnenych su len vata (snad iba galifianakis je tak over the top ze je to az vtipne). original som nevidel ale viem si predstavit v com sa lisi od americkeho remake-u...
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4.5
Hodně velké zklamání. Steve Carell není vůbec vtipný, spíš trapný. Na francouzký originál to nemá ani náhodou. Čekal jsem o hodně víc, když už se odhodlali udělat remake. Dovolil bych si to přirovnat k ''povedenému'' remaku Souboj titánů. Jedno málé plus za loutkaře Jeffa Dunhama, jinak nic moc. Originál, je prostě originál.
kubas369
4 086 bodů
6
Místama docela nechutný, coby jste taky jinýho čekaly od této sestavy? Ale jinak celkově slušná romantická komedie.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
5.5
Nelíbí se mi, když Američani kopírují originály, ale tenhle film mě, i přesto, zaujal na první pohled. Můžou za to především dva herci - Chris O'Dowd, Zach Galifianakis. Kvůli těm dvoum jsem si to pustil a tu přepálenou stopáž přežil. Fakt je, že ta by mohla být daleko kratší. Začátek a půlka filmu je vlastně obrovská a nezáživná nuda, která se ale pak na samotné večeři výborně rozjede. Zach je ve svém živlu a Chris pár hlášek utrousí. Nicméně ve výsledku je hlavní tahák právě Zach, který je v dnešní době komediant první třídy. Nakonec jsem nelitoval. Za samotnou večeři to stojí vidět, i když je zbytek nuda až to hezký není.
Miller
Miller
2 220 bodů
10
Objektivně slabší čtyři, ale natruc zdejšímu hodnocení zaplno.
kapi128
318 bodů
7.5
Velmi potesujici komedie s originalnim napadem,jak udelat blbce jeste vetsim blbcem.Nakonec blbec predcil vsechny:).Skvelej film