Sucker Punch

64%

Komentáře a recenze 57

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4
Sucker Punch je přesně ten typ filmu kde vizuální stránka jasně zastínila tu dějovou. Cely film je opravdu velký úlet ve kterém si Snyder plní své vize a nápady. Cele to působí jako šílená videohra, která nemá hranice. Akce je nabušená a hlavní hrdinky sexy, ale to je tak vše.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Ne, Sucker Punch se nepovedl naprosto nijak. Snyder je nadále skvělý řemeslník, každá scéna jím zrežírovaná vypadá efektně, ale nedokáže utáhnou celovečerní film, zvlášť když by zároveň chtěl něco říkat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Asi nejvíc můj pocit z tohohle Snyderova propadáku vystihuje první věta uživatele Marigold. Strašně divná slátanina...Ale i přesto pořád věřím, že Superman je ve správných rukou...4/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Efektní podívaná ale proč zvolili vstup do ''jiného'' světa prostřednictvím tance? Taky bylo trochu přitaženo za vlasy ty mladé dívenky co vymlátily celou armádu těch špatných. Hudební doprovod v pořádku, ten se povedl. Jinak se mě to dost líbilo a divák nesmí jinak nad ničím přemýšlet. Je to prostě jen relax při sledování.
  • efekty
  • hudba
  • nelogičnosti
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
pocas filmu som si zelal aby ta lobotomia bola prevedena mne, aby som nemusel dalej trpiet...
Klajnik
Klajnik
8 503 bodů
2
Vyhoněná píčovina. Snyder si umí nasvítit záběry, ale námět ať si nikdy sám nepíše. V hlavě má totiž strašně nasráno. Tohle může bavit snad jen panice z Japonska. Nebýt těch pár kompozičně hezkých záběrů, tak bych šel ještě níž. Akce neuchvátí a naprostá většina soubojů je vyloženě trapná. Slečinku s napudrovanou tvářičkou, minisukýnkou, falešnýma řasama a utrápeným pohledem jsem chtěl vidět max tak umřít. Nechtěl jsem, aby sekala roboty, bojovala s obříma samurajema, zabíjela draky a nazi androidy. Chtěl jsem jen, aby jí někdo pobodal krk.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
7.5
Absolutní šílenost, ve které si Snyder plní dětské sny – má pět holek v minisukních, pistole a katany a nechává je kosit draky, zombie-nácky a ninji. Kdyby se Sucker Punch nesl jen v téhle rovině, fungovalo by to bezvadně. Ale do toho tu ještě máme příběh z blázince/bordelu, kde už to výrazněji drhne (ani tak ne v tempu, jako především v logice). PG13 filmu nijak extrémně neubližuje, i když je dost možné, že za pár nejasností může. Sucker Punch je především údernou filmařskou exhibicí, která vás film bude bavit podle toho, kolik úchylek máte společných s režisérem. Já jich mám dost na 75% (s tím, že bych uvítal druhou projekci pro upřesnění některých scén, případě unrated verzi).
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Co tohle jako bylo? Je to jako když se tne žiletkou do živého, ještě to budu chvíli rozdýchávat, protože tohle jsem opravdu ale opravdu ani v nejmenším nečekal. Nevím co si mám o filmu přesně myslet, ale zážitek hluboký. Vážení, kdo napsal, že je to jako se koukat na počítačovou hru, se opravdu moc pozorně nedíval, o těch tom ten film rozhodně není. Původně jsem si říkal, že zkouknu vizuálně našláplou akčňárnu a dám tomu takový ten lehký nadprůměr za vizuál, který Zack Snyder prostě umí, ale vše je jinak. Jedno z největších filmových překvapení, co se musí zkrátka vidět.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Když hodím logiku za hlavu, tak je to celkem dost zajímavý film. Hlavně po vizuální stránce. K tomu ještě ty nebezpečný mladý holky. Co je ale fakt bomba, je soundtrack k filmu, ten je fakt vynikající. Kvůli němu jsem dal o hvězdu navíc.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 356 bodů
6
Zatím tři, ale jsem na vážkách, jestli nezvýšit.