Sucker Punch

65%
Sucker Punch
Plakát traileru

Zavřete oči. Otevřete mysl. Budete nepřipravení.

Sucker Punch je epická akční fantasy, která nás zavede do světa živé imaginace mladé dívky, jejíž snový svět ji poskytuje útěk z temné reality. Nevázaná hranicemi času a prostoru je volná a může jít kamkoli, kam ji její mysl zavede a její neuvěřitelná dobrodružství stírají hranice mezi realitou a představivostí.
Byla zavřena do ústavu proti své vůli, ale Babydoll (Emily Browning) neztratila vůli přežít. Je odhodlaná bojovat za svou svobodu, spolu se čtyřmi dalšími dívkami - přímočarou Rocket (JenaMalone), ulicí protřelou Blondie (Vanessa Hudgens), vždy loajální Amber (JamieChung) a svéhlavou Sweet Pea (Abbie Cornish) – se pokusí utéct svému hroznému osudu a svým uchvatitelům, kterými jsou Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (CarlaGugino) a High Roller (Jon Hamm). 
Dívky v čele s Babydoll se pustí do fantastické bitvy proti všem a všemu od samurajů až po hady, přičemž mají k dispozici virtuální arzenál. Společně se musí rozhodnout, co všechno jsou ochotny obětovat, aby zůstaly živé. S pomocí Wise Mana (Scott Glenn) jejich neuvěřitelná cesta – pokud bude úspěšná – je osvobodí. (oficiální text distributora)




Recenze: Sucker Punch

Kinobox.cz
75%

Více než kdy jindy každopádně platí, že vás film bude bavit podle toho, kolik úchylek máte společných s režisérem. Já jich mám dost na 75%.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Sucker Punch je přesně ten typ filmu kde vizuální stránka jasně zastínila tu dějovou. Cely film je opravdu velký úlet ve kterém si Snyder plní své vize a nápady. Cele to působí jako šílená videohra, která nemá hranice. Akce je nabušená a hlavní hrdinky sexy, ale to je tak vše.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Ne, Sucker Punch se nepovedl naprosto nijak. Snyder je nadále skvělý řemeslník, každá scéna jím zrežírovaná vypadá efektně, ale nedokáže utáhnou celovečerní film, zvlášť když by zároveň chtěl něco říkat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Asi nejvíc můj pocit z tohohle Snyderova propadáku vystihuje první věta uživatele Marigold. Strašně divná slátanina...Ale i přesto pořád věřím, že Superman je ve správných rukou...4/10

Dodatečné informace

Původní název:
Sucker Punch (více)
  • USA Sucker Punch
  • USA Sucker Punch: An IMAX 3D Experience
Premiéra v ČR:
31. 3. 2011
Distributor:
Warner
Země původu:
USA
Rozpočet:
82 mil. USD
Tržby:
89,79 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Sucker Punch je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch