Barbar Conan

49%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Už prvního Barbara Conana nepovažuji za bůhví jaký snímek a nebýt Arnieho v hlavní roli,tak bych ho snad ani neviděl. Tudíž je pro mne tahle nová verze zcela zbytečná a hlavně nepotřebná. Jason Momoa je sice sekáč,ale nemá pro mne takové charisma jako Arnie,takže pro mne v této roli spíše nutným zlem. Když nad tím přemýšlím,tak mne ani nenapadá nikdo lepší kdo by si tuhle roli mohl v dnešní době střihnout.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Jen těžko si představit, že by to šlo natočit hůř. Jdu si rychle pustit Kulla dobyvatele, abych si zpravil chuť. Ano - až tak!
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Původního Conana si už nevybavím (já na kazetě přehrával kdysi spíš Rudou Sonju), ale tuhle oživlou videohru (jiný výraz mě nenapadá) jsem v pohodě přežil. Momoa se snaží, záporáci jsou správně úchylní a celé to prostě solidně odsejpá, ikdyž ten děj samozřejmě nemá cenu řešit (vsadím se ale, že ani u toho původního Conana...) 6/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Super film. Stále se něco děje. Nadchly mě drsné krvavé boje, useknuté hlavy, ruce a dostatek krve. Dost mě to bavilo a určitě mě to nenudilo. Zbytečně divoký
  • akce
  • tempo
  • střih
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
0
Je to hnusnější než o 30 let starší originál a obsahově mě to nezajímalo ani nebavilo - teda snad až na onen fail, kdy Conan řekne záporákovi: "I want your head!"
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
4
Největší problém tohoto filmu? Podle mě je to očekávání, které vzbuzoval. To nenaplnil, ani zdaleka. Druhý problém - Marcus Nispel. To zkrátka není dobrý režisér. Jinak je to průměrný film. Momoa je conan (Arnold byl Conan), Perlman dobrej, Lang nic moc. Nicholsová teda moc za záchranu nestála. Hudba se nedá s původním Conanem srovnat. Zkrátka 40%.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Snaživý pokus se správnou (vzhledem ke zvolenému tématu) mírou brutality a solidním vizuálem, ale prostě to jako celek příliš nefunguje. Hrdina je jakžtakž odpovídající (osobně nemám ten nostalgický postoj k originálu), ale režie je zoufale nenápaditá, neatmosférická a vůbec jsem měl pocit, že spíš sleduju pilotní díl nového televizního Herkula, než znovuzrození legendy. Propadák zcela zasloužený, bohužel tohle (stejně jako neúspěch Total Recall) zřejmě Hollywood nezastaví v tom, aby točil další a další tupé předělávky kultovek pro mladé publikum. Je mi z toho upřímně docela smutno.
avenis
avenis
8 056 bodů
4
Tak to byl úplně jiný příběh, než jsem znala se Schwarzennegerem. Prý se víc podobá předloze. No, krve vytekly galony a umělých údů byl vyroben náklaďák. Ale jako průměrná oddychovka pro sadisty teoretiky to není špatné. Jason a jeho šibalský pohled, statná postava a neodolatelné charisma je snad jediné, co mě udrželo u obrazovky až do konce. (14.10.2021)
kedl
kedl
6 380 bodů
7
Já bych nového Conana neodsuzoval, Nispel šel drobet jinou cestou než původní tvůrci, ale mě se novej Conan docela líbil. P.S. Mamoa je stejný řízek jako Arnold
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4.5
Další zprznění nesmrtelné klasiky. Momoa nám nějak nabral, až to nevypadá vůbec hezky a už vůbec ne zdravě. 110ti minutový remake, bez smyslu a nějaké větší parády. Legenda by měla zůstat legendou. Poslední dobou všechny tyhle pokusy stojí za "vyližprdel".