Mortal Kombat

59%
Mortal Kombat

Bojovník MMA Cole Young je zvyklý prát se za peníze, vůbec ale nechápe, proč po něm jde císař Shang Tsung z Outworldu a proč na něj poslal své nejlepší válečníky Sub-Zera a Cryomancera. Ve strachu o bezpečí své rodiny se Cole vydává hledat Sonyu Blade, členku speciálních sil a jejího nadřízeného Jaxe, který nosí stejné dračí znamení s jakým se Cole narodil. Dostává se do chrámu k Lordu Raidenovi, ochránci Earthrealm, který poskytuje útočiště všem, co nosí znamení draka. Cole tu začne trénovat s bojovníky Liu Kangem, Kungem Lao a dalšími, aby byli připravení na boj proti nepřátelům z Outworldu. Dokáže ale Cole probudit svou vnitřní sílu, aby zachránil svou rodinu a porazil Outworld?




Recenze: Mortal Kombat

Kinobox.cz
30%

Byl jsem si jistý, že Monster Hunter bude letošní nejhorší adaptací videohry, nový Mortal Kombat se ale opravdu těsně dotáhl. Akce bez jiskry, herci nevýrazní, příběh o ničem. Sakra, ani hudba tu nepumpuje adrenalin do žil! Jen sem tam nějaká ta fatalitka, ty se povedly. Ale kvůli nim člověk nemusí trávit dvě hodiny u televize.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Jako fanda značky jsem se na film nesmírně těšil. Tvůrci se navíc byli do hrudi, že jsou pro projekt ti pravý a přesně ví co fandové chtějí. O to víc nechápu proč nám to teda nedali, když vědí co jsme od filmu čekali. Zcela nepochopitelně vynechali jednu z hlavních postav série, protože by působila rušivě a místo toho dosadili do hlavní role postavu, která neměla na to, aby dokázala utáhnout celý film. Dalším přešlapem je samotný casting. Půlka herců se na své role absolutně nehodí viz. Lord Raiden. Mortal kombat sám neví čím chce vlastně být a tak půlka "osudových" dialogů působí spíše trapně. Od bojové choreografie jsem očekával také podstatně víc. Nezachrání to ani fatality, které jsou příjemným zpestřením oproti předchozím filmům. Obrovské zklamání a přitom to začalo tak dobře. Úvodní sekvence byla vynikající a dokázala navnadit. O to větší škoda je, že se tento potenciál nedokázal promítnout do celého filmu.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Hrál jsem ještě na předchůdci dnešních moderních konzolí MK a na filmu jsem tak ocenil, že přináší hodně postav. Souboje jsou ucházející, ale pojetí filmu se mi moc nelíbilo. Příběh je téměř nulový. V roce 2021z toho šlo vytěžit mnohem víc Přesto hlavně z nostalgie dávám 65%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Strašná patlanina, kde snaha o nějaký příběh (hlavně v druhé půlce) působí dost divně. Fakt, že jsem to viděl asi před měsícem a zapomněl to i ohodnotit, taky o něčem svědčí. 4/10


Dodatečné informace

Původní název:
Mortal Kombat (více)
  • Kanada Mortal Kombat
  • Kanada Mortal Kombat 3
  • Kanada Mortal Kombat: Devastation
Premiéra v ČR:
23. 4. 2021
Země původu:
Kanada, USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
84,43 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Mortal Kombat je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Mortal Kombat


Podobné


Powered byJustWatch