Frozen

66%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Ten film bohužel nedbá o detaily, díky nimž by opravdu vyvolal dojem, že těm lidem je až taková zima (nikdo nemá potřebu dopnout si bundu, holka ztratí rukavici, ale její ruka nepřijde o pohyblivost ani si ji nestrčí do rukávu, nikdo nepřijde o hlas). A opravdu nevím, o čem by měl takhle minimalistický film být, když ne o detailech. Na pár místech je nechtěně směšný, to když se chlápek nemůže ani o kus posunout kvůli umělým nohám. Každopádně nedotažený koncept.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Adam Green začíná vystrkovat růžky. Po hodně zábavném (ale také výborném) Hatchet mě dostává komorním survivol horrorem, který se sice nevyhnul určitým nelogickým situacím, ale za ty scény, kdy jsem skoro nedýchal, to Adamovi s radostí prominu. Green má totiž neskutečný talent a tenhle film by pro něj mohl být vstupenkou do vyšší ligy. 7/10
kedl
kedl
6 380 bodů
7
Adrenalinový ultimate survivor. Výborná horská mrazivá atmosféra, už jen vití vlků ve vás vzbuzuje strach a přejete si, abyste nebyli na jejich místech.."ještě že nelyžuji :-)". Občas se ,ale divák zastaví nad uvažováním hlavních hrdinů (jen magor by skočil z cca 20 metrů.....), obviňování jeden druhého zde, ale nejspíš pracují nervičky...mrazivý zážitek
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Takovýhle filmy jsou přesně podle mýho gusta. Prostě zbožňuju filmy, kde se všechno točí kolem jednoho místa, ze kterého není úniku, a když už je, tak akorát do větších hov*n, než doposud..Dramatické momenty na mě působily správným dojmem, hodnota strachu v krvi několikanásobně větší než u leckterých hororů! Film schazovalo jen jedno, a to suché momenty, kdy se nic kromě vedení debaty nedělo. Ale na druhou stranu udělejte film se 3 herci aby se každou minutu udál nějaký masakr, to prostě nejde..Sečteno podtrženo, nejsem nespokojený:)
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
4
Takové nemasné neslané. Musím říct, že jsem se toho celkem i nudil. Klasické survival drama, které se akorát lehce mění od filmu k filmu. Čekal spíše, že hlavní hrdinové budou bojovat sami se sebou a bude více zaměřeno na psychiku lidí a jejich následné chování. To si myslím, bylo zachyceno v malém množství. Místo toho byli hlavní enemies vlci, další nudící prvek. Na závěr jen pogratulovat slečně k přežití, u které jsem toto očekával. 40%.
nunupajik
nunupajik
378 bodů
Zatím jednoznačně nejlepší filmové překvapení zimy 2010. S přimhouřeným okem odpouštím i snahu hlavních hrdinů vypadat „cool“ v rozepnuté bundě, i když mrznu k smrti, protože chápu, že mumlání zachumlaných lidí bych si jako divák asi moc neužil. A jakožto chlapec poučený o vychytralosti a vybíravosti dravé zvěře už do hor snad raději nikdy nepojedu:)
Chipy
Chipy
169 bodů
6
Napínavé skromné drama, kterému ovšem chybí strašně málo, abych ho s klidným vědomím mohl doporučit všem, které znám. Zápletka je dobře vybudovaná a její závěr je taky velmi fajn. Bohužel ten klíčový střed nepůsobí uvěřitelně a kvůli tomu několikrát vytrhne diváka z děje.