Mechanik zabiják

64%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Simon West je nám všem známy pro jeho Con Air,ale ani tímto remakem z roku 1972 nešlápl vedle. Statham už má ve světě filmu takové jméno,že se může směle rovnat i Charlesem Bronsonem. Mechanik Zabiják je čistokrevný akčňák ve kterém si to Statham dává jak v pěstním souboji,tak se zbraní. Ben Foster mu velmi dobře sekunduje. Zábava u které se nesmí přemýšlet.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
9
Zdařilý remake vynikajícího snímku, kde roli Charlese Bronsona převzala současná ikona drsných chlápků Jason Statham. Námět zůstal stejný, příběh už má jisté odlišnosti, ale to už u remaků tak bývá. Vizuální stránka je poplatná současnosti, takže akční scény mají efektivnější obraz a jsou daleko svižnější. I těch hlášek je tu krapet více a Statham je tu přesně takový, jakého známe. Přesto se jedná o další akční snímek, který ničím nepřekvapí. Původnímu snímku však ostudu nedělá a to se cení.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Průměr tak průměrný, že mu nejde dát ani průměrné hodnocení. Nijaká akce, nedotažený příběh, nezajímavé postavy. Není tu sice nic, co by mohlo někoho urazit, někomu vadit, zrovna tak ale chybí jakákoli složka, který by měla šanci potěšit a zaujmout. Ve výsledku je tedy Mechanic veskrze zbabělým produktem, jehož existence nemá většího smyslu, než stát se sobotním filmem týdne na některé z komerčních televizí, kde neurazí babičky ani dětičky.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Takhle, on už originál s Charlesem Bronsonem nebyla žádná pecka a není jí ani tento remake, který herecky drží Ben Foster. Statham zde odehrává typický standard, ale přiznám se, že mě to celé moc nechytlo. Dramatické zvraty byly zvláštně naroubovány a smysl mi to celé nedávalo. Závěrečný twist mě příliš neudivil. Tedy rozhodně ne pozitivně.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Chytré akcičky, kterých je velice mnoho. Typická role, typického vážného Stathama. Nemrkne ani při výbuchu. Film se hodně povedl a jde o remake z roku 1972. Možná by mu prospělo divočejší tempo, ale jako akční film uspěl. Samotný zvrat na konci byl povedený.
  • Akce
  • Pointa
  • Tempo
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
ciste becko so vsetkym co k tomu patri. vsetko na tomto filme je iba priemerne od stathama ktory si vystaci s jednym vyrazom (po pravde ide o prvy akcny film s nim co som videl, ak nepocitam expendables), foster vacsinu filmu prejde bez slova a s baretkou narazenou na cele tak clovek nevie co sa mu v jeho hlave odohrava, ishamova hudba je dost nevyrazna a hlavny motiv ma po chvilke zacal stvat (a dost mi pripominal zimmerov broken arrow). tajne som dufal ze to bude westov navrat na vyslnie akcie ale prilis to nevyslo. aspon ze nepouziva modre filtre ako vacsina dnesnych filmarov (zdravim wisemana) a celkom sa mu dari i atmosfera v new orleanskom prostredi (juh mu vyhovoval uz v generalov dcere). nohy mu podraza scenar ktory je strasne biedny a ked uz sa rozjede akcia (miestami prijemne digitalno krvava) je vidiet mensi rozpocet lebo sa zacne strasne strihat tak sa clovek vacsinou nevyzna kde je co a kdo (hlavne bitka v autobuse). z podpriemeru to vytahuje par dobrych napadov a slusne kratka stopaz vdaka ktorej to odsypa...
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
3
Na originál z roku 1972 kde ztvárnil mechanika Charles Bronson to nemá. - 30%.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Jason Statham opět dělá to, co umí nejlépe, a jde mu to celkem dobře, i když je to už trošku okoukané. Bohužel se mu do toho přise*e ten nejnesympatičtější herec posledních několika let, a tím není nikdo jiný, než Ben Foster. Já ho prostě nemusím.
kubas369
4 086 bodů
6
Takový slabší čajíček na doboru noc. Neurazí ale nezahřeje.
hp24
2 833 bodů
5.5
Dalsi radovy akcni film, nikterak zajimavy. Jedine plus je obvykly dobry vykon "kuryra" Jasona Stathama.