Zprávař 2: Legenda pokračuje

59%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Ron Burgundy, dnes již kultovní postava filmu Zpravař se vrací ve svém druhém pokračovaní a i když už to není taková sranda jako před 10 lety,tak stále celý tým hlasatelů ze San Diega skvěle baví. Pokud vám nesedí smysl pro humor Willa Ferrella,tak tenhle film můžete s klidným srdcem ignorovat. Film se totiž nese ve stejném komediálním duchu jako všechny je filmy. Já osobně miluju duo Ferrell/Mckay a i proto jsem si tento film dosytosti užil.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7
Film nečerpá taškařici jen z herců, ale může se opřít o většinou dobře napsané gagy i roztomilou retro stylizaci. Bohužel oproti jedničce už sem tam vykoukne hluché místo, či zbytečně natahovaný vtip. Určitý díl viny nese nesmyslná dvouhodinová stopáž, bez jedné minutky, kterou již Ron Burgundy z hlasatelského křesla zvládne odmoderovat jen se zpocenými zády. Na konci stejně člověk na podobné drobnosti zapomene, ale naopak mu v paměti utkví vtip s tempomatem, coby náhradním řidičem, strach ze sexu s černoškou nebo nepochopení toho, jak funguje zelené plátno
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
8.5
Jak podtitul nadovídá úchylná dvojka bude pokračovat tam, co skončila úchylná jednička. Filmy pana Willa Ferrella asi každý neocení, ale že je Anchorman legenda potvrzují i filmové "štěky" hvězd jako Harrison Ford, Liam Neeson, Will Smith, Jim Carrey...
TemnýProrok
TemnýProrok
336 bodů
8
Filmy pana Ferrella jsou velmi specifické a určitě ne po chuti každému. Ale pokud oceníte vtipy jako jeskyní kuřata či život Willa jako slepce, určitě se pobavíte.
šikula
38 bodů
7.5
Jak uz bylo mnohokrate napsano, tak tyto filmy nejsou pro kazdeho, ale kdo ma rad humor Willa Ferrella, tak se proste bude bavit az do konce. Forky jako "jeskynni kure, ci ridi autopilot", tak ty si budu hodne dlouho pamatovat a asi zase dostanu zachvat smichu, jen si na to vzpomenu. Mam radeji tento"americky humor" protoze bez nej bych si uz myslel, ze americani si neumi udelat srandu sami ze sebe a prosukuji jenom sr (nepekne slovo), kde je misto jen pro ego, hrdiny, happy endy a pro nic jineho.