Karate Kid

63%
Karate Kid
Plakát traileru

Dvanáctiletý Dre Parker (Jaden Smith) se mohl stát nejoblíbenějším dítětem v Detroitu, ale přestěhování jeho matky (Taraji P. Henson) za kariérou ho přivedlo do Číny. Dre se okamžitě zamiluje do své spolužačky Mei Ying – a jejich city jsou vzájemné – ale kvůli kulturním rozdílům je takové přátelství nemožné. Dokonce ještě hůř, kvůli jeho citům se stane terčem Chenga, třídního rváče a génia v umění kung fu. Protože Dre nemá v cizí zemi žádné přátele, nemůže se na nikoho obrátit, jen na údržbáře pana Hana (Jackie Chan), který je tajným mistrem umění kung fu. Jak Han učí Dre, že kung fu není o úderech a odrážení ran, ale o dospělosti a rozvaze, Dre zjišťuje, že postavit se těm, kteří ho šikanují, bude bojem jeho života.




Pete69
Pete69
29 851 bodů
4
Kde pak... :) kde ty loňské sněhy jsou.. Jackie Chan.. proč ne, do těchto filmů prostě patří. Mladý klaďas v pohodě, ale jeho postava mě moc nezaujala. Dvě hodiny koukaní na dětské karate mě opravdu moc nebavilo a marně jsem hledal motivaci dívat se až do konce.. nakonec to vyšlo, ale film ve mě nezanechal kladný dojem.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
V podstatě nemám problém s přesunutím děje do Číny, ani že se místo karate učí "Malý Dre" kung-fu. Jackie samozřejmě potěšil (ikdyž škoda, že nedostal větší prostor v bojových scénách - bylo by to rozhodně oživení..) Oživení proto, že snímek má monstrózní stopáž, která je opravdu šílená na film o dětech, které dělaj něco jako kung-fu, a kde se toho vlastně ani moc neděje....PS - pochvala pro casting. Ten malý nesympatický číňan vypadal jak 13ti letý Bolo Yeung. Záporák jak má být ;-) 6/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4
Proboha proč vznikl tento film? Co vám udělal pan Miagi a Danielsan? Film mého dětství, na který jsem chodil do kina, včetně dalších pokračování a co, že bylo už dávno po světové premiéře. Vždy jsem se rád na Okinawu podíval. Jenže tohle? Tohle nezachrání ani Jackie Chan. Bezkrevná hovadina. No way, přátelé.

Dodatečné informace

Původní název:
The Karate Kid (více)
  • USA Karate Kid
  • USA The Karate Kid
  • USA Kung Fu Kid
  • USA Untitled Karate Kid Remake
Premiéra v ČR:
16. 9. 2010
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA, Čína
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
359,13 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch