Chůva v akci

55%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Tak i na Jackieho Chana padla krize a natočil infantilní podívanou pro usoplené dětské diváky. Nebýt Jackieho,tak bych tento snímek zcela přešel,ale jeho jméno mne přece jen stále dokáže dotáhnout k televizním obrazovkám. Dle očekávání film není žádný zázrak,ale Chan je takový sympaťák,že jsem to kvůli němu překousl.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
7
Jackie Chan se směle zařadil mezi akční hrdiny, kteří natočili rodinnou komedii s dětmi. Toto započal Arnold Schwarzenegger svým snímkem 'Policajt ve školce' (1990) a přidali se takoví matadoři, jako třeba Vin Diesel, Hulk Hogan nebo Dolph Lundgren. Snímek se dokonce po politické stránce míchání ras velmi dobře hodí do dnešní doby i když je tu místo černocha Asiat. A námětem je přesně takový, jaký je. Hongkongský policajt na nějakou dobu pracuje v Americe a zamiluje se do krásné blonďaté Američanky s dětmi, které zase jeho zrovna nemusejí. Děj je tak jasný. Onen policajt právě s tváří Jackieho Chanana se ty děti snaží získat. A to by nebylo, aby se do toho ještě navíc nezamíchali ruští gangsteři. Klasický americký rodinný film plný dětských schválností a komediální gagů, kde nechybí Jackieho klasické bojůvky a kaskadérské kousky. Film je naprosto pro celou rodinu, kde si každý najde to své. Divačky starostlivou matku, diváci akčního hrdinu, děti a mládež typické rošťárny a schválnosti. Český distributor českým názvem ještě více zvýraznil typické námětové klišé, ale film funguje a to je hlavní. Fanoušci Jackieho Chana se asi k tomuto snímku moc vracet nebudou, což není divu, ale jinak snímek v rámci rodinné filmové zábavy má svá pozitiva.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5.5
Nepochopitelně zmatený střih. (Jak to v americké produkci bývá.) Scénář občas dětinský a akce obstojná. (Nebýt již zmíněného střihu.) Ale bylo pěkné si připomenout Chana na začátku všemi jeho filmy. Finále ale mohlo být také lepší, ale co už, hlavně že film baví.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
10
úžuvej džeki tchán, a bezesporu jeho nejlepší film za jeho kariéru, nejlepší akce, nejlepší kung fu cheografie, a nejlepší Sportakus. Chaolin Temple doporučuje svým mnichům sledovat 24/7 // gilty pležr 🖤
saboter
saboter
3 564 bodů
5
Od Jakiho Chana jsem čekal opravdu více i když hraje skvěle tohle je jeho slabší část škoda jde o rodiný film u kterého se zasmějete a pobavýte ale něco více prořídlejšího nečekejte.
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10
Kuca25
2 132 bodů
6
Je těžší psát recenzi na tento film. Úplně nevím jak ho zhodnotit. Jako fanoušek Jackie Chana jsem spokojený nebyl. Vlastně já nebyl spokojený ani jako divák. Film je klasický klišé rodinný film, akorát tomu Chan přidává šmrnc. Nebýt jeho ani se na film nekoukám. Dlouho jsem přemýšlel jestli 2 nebo tři hvězdičky. Nakonec dávám tři, především za Jackieho Chana který prostě svými vlastnosti film zvedá a také za to že není přehnaně dlouhý. Kdyby se dalo dát 2.5 tady bych přesně uděloval. No herecký výkony jsou nulový, Jackie je prostě nade všemi. Možná kdo byl ještě lehce nad průměrem byl malý Will Shadley. Jinak to nestojí za řeč. Příběh, no asi ani nebudu mluvit. Spíš prostě jestli chcete vidět tenhle film tak doufám že máte rádi akční scény jackieho chana, protože krom toho je film ve všem průměrný, možná někdy i podprůměrný.
wop
wop
1 716 bodů
3.5
Neuvěřitelně nudný, nevýrazný, dětský film, který v divákovi stěží zanechá dost dojmů na to, aby k němu napsal komentář. Mezi silný podprůměr ho pro mě z bahna propadáků vytahuje jenom jedna dobrá Jackie-Chanovská rvačka, která je ale jenom slabý odvar ve srovnání s jakoukoli Křižovatkou smrti a občasný dětský smích v sále, který napovídá, že i tahle unylost může mít svého diváka.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
6
Takový rodiný film.