Jonah Hex

46%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Už trailer se jevil jako slušný průser a tak vlastně nejsem ani překvapený jak celý film dopadl. Akce je tu hodně a stále něco vybuchuje,ale ani tohle nedokáže překrýt debilitu scénáře,který v sobě skrývá velmi jednoduché dialogy. Josh Brolin zde dobře hláškuje a role mu sedla. To samé platí i pro Johna Malkoviche,který patří k tomu nejlepšímu na celém snímku.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
2
Tak tohle zabolelo. Veskrze špatný snímek, ve kterém nefunguje nic od interakce postav po navození atmosféry. Vezměte si Solomona Kanea, vyždímejte z něj vše jen trochu dobré, dejte mu do ruky pušku a máte Hexe.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Úvodních 20-30 minut je fain. Brolin hláškuje, postavy vypadají zajímavě a film odkrývá svůj slušný potenciál...Někde po té chvíli se ale tohle všechno změní v strašně nudnou záležitost, díky které má Jonah Hex takto skvělé hodnocení...4/10
lamps
lamps
15 156 bodů
4.5
Zajímavý případ. Evidentně nedotažený a násilně rozcupovaný film, v němž mohlo být mnoho dobrého, ale ve strachu nad krachem se vsadilo na maximální efekt a... film v kinech krachnul. Chudák Brolin, který byl pro tu roli jako stvořený (a který sám výsledek nenávidí), se naštvaně potácí zkratkovitým a dutým příběhem, jenž sotva pokryje dlouhometrážní stopáž a je na něm hrozně vidět, že se plno věcí vynechalo. Od tvůrců Zastav a nepřežiješ se možná nic jiného čekat nedalo už od začátku, ale potenciál tu zkrátka byl - a nemluvím jen o hvězdném obsazení, z něhož nakonec vyčnívá jen ten Brolin (Malkovich je hrozná karikatura a Megan ukazuje pěknou tvářičku příliš málo). Jonah Hex by měl dostat hezky opečovanou minisérii, ne tenhle zběsilý škvár.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Jako western s příchutí efektivních soubojů dobré, ale sklamalo mě to, jelikož jsem čekal trochu toho ''kouzelna'' a magie jako takové. Na druhou stranu nešlo o zklamání až tak veliké, po přečtení pár zde avízovaných komentářů. Ničím tento film diváka nenadchne a nepřekvapí. Totální průměr.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Dost známých jmen našlapaných v tak krátkým čase nedělá dobrotu. Sice tam jsou docela dobrý rádobyakční scény, ale nějak zvlášť dobrej pocit jsem z toho neměl. 38%
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Na tento snímek jsem se opravdu těšil, protože měl velice atraktivní námět. O to více sem byl zklamán po jeho dokoukání. Co si bundem povídat, je to katastrofa. Scénář je nulovej, což by tak u filmu tohoto typu nevadilo, ale tohle bylo vážně špatné. Celková podoba působí dost lacině, až televizně, šokoval mě výběr režiséra, který už předtím svou prvotinou dokázal, že ani animáky mu moc nejdou, tak zkusil natočit westernovej horor podle komisům nechápu, kdo mu svěřil tento post a hlavně nechápu, kdo mu na to věnoval finanční prostředky. Tím největším šokem pro mě bylo obsazení. Nechápu, co tu dělají herci takových zvučných jmen, jako Brolin, Malkovich. Rozhodně spolu s Host Doder nejhorší film natočený podle komixu.
kubas369
4 086 bodů
4
Ikdyž mám podobný stylový ptákoviny velice rád tohle mě fakt nenadchlo a nezachrání to ani drsnej Brolin natož ultra sexy Fox.
saboter
saboter
3 564 bodů
6
film celkově ujde ale jde spíše o zklamání.Jediné co je můžu říct o absolutním uspěchu je hlavní obsazení.